zondag 29 november 2015

De lachwekkende cadeautjes die je van bedrijven krijgt als je jarig bent

Op mijn verjaardag (vandaag dus!) krijg ik altijd allerlei spam in mijn mailbox met zogenaamde cadeautjes van verschillende bedrijven waar ik ooit mijn verjaardag heb achtergelaten. Ik vind het altijd wel lollig om ze door te lezen. Er zit altijd wel een adertje onder het gras. Ik probeer me dan voor te stellen hoe dat zou lopen als zo´n bedrijf echt een persoon was die op mijn verjaardag kwam.... Ik heb de grappigste die ik nu alweer heb ontvangen op een rijtje gezet:

Gratis reisverzekering

Via easyswitch kreeg ik een jaar lang gratis reisverzekering aangeboden. Maarre.... na een jaar loopt het wél gewoon door en wordt het nieuwe bedrag per automatische incasso in rekening gebracht. Dus: wow, fijn cadeautje! Maar na een jaar heb je er wel zelf de ellende van om het af te moeten zeggen!

30 spaarpunten cadeau bij de Kruidvat

Jeeeej, als ik voor 19 december iets kom kopen bij de Kruidvat, dan krijg ik 30 spaarpunten cadeau! Maar dus alleen als ik iets koop, he? Anders krijg je niks. (Doet me denken aan een oud, eenzaam vrouwtje die nooit visite krijgt en op deze manier mensen probeert te lokken :( Ik wist niet dat Kruidvat zo eenzaam was!)

5 clix bij Euroclix

Ik doe niet meer aan klikken op die mailtjes, maar vandaag kreeg ik dus een mailtje dat ik wel 5 clix cadeau kreeg van Euroclix! Dat is toch wel een ontzettend gul cadeau! Maar ik moest er nog wel even voor op een knopje drukken en een kijkje nemen op bol.com.... 

Gratis bezorgkosten bij Albert Heijn

Ok, ik moet toegeven: deze was verleidelijk! Ik kreeg ook een email met een code om mijn boodschappen gratis thuis te laten bezorgen. Uiteindelijk heb ik er geen gebruik van gemaakt, maar dat was meer omdat ik er niet meer aan heb gedacht.... 
Maargoed, wie jarig is trakteert.... ;)

Dus bij deze: jullie mogen vandaag allemaal gratis op mijn blog rondsnuffelen! Is dat niet aardig? ;) 

18 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag!

  En ja, vanuit bedrijven zijn dit soort automatisch gegenereerde mails gewoon een soort verkopen. Ze hopen dat jij denkt: 'wat leuk dat ze iets met mijn verjaardag doen!' en er vervolgens hard intrapt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik krijg elk jaar €2,50 cadeau van bol. com, Maar dan moet je wel binnen korte tijd iets bestellen. Heb er weleens gebruik van gemaakt.
  Fijne dag vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd! Een hele fijne dag gewenst met alle mensen die je dierbaar zijn!
  Ja, ik vind die kadootjes ook altijd raar. Meestal zijn het bij mij kortingscodes die ik krijg. Leuk, maar alleen als je daar dan net wat nodig hebt. En het gaat het bedrijf natuurlijk niet om het geven, maar opdat je er toch geld uitgeeft. Heel misleidend eigenlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Die reisverzekering is nog best een leuke! Moet je alleen goed in je agenda zetten wanneer hij opgezegd moet worden..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd, maak er een mooie dag van met Sander en Tobias.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog een leuke dag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd.Begin deze maand was ik ook jarig. Ik heb toen wel van de gratis bezorgkosten van AH gebruik gemaakt.Er was net een leuke aanbieding van bioproducten 25%korting dus kon ik flink inslaan zonder zelf te hoeven sjouwen :-). Die kortingscode blijft nog wel even geldig hoor, dus misschien kan je hem gebruiken rond de feestdagen.Kan je de drukke winkel vermijden en hoef je ook niet te sjouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er een gezellige dag van.
  Dit jaar kreeg ik op mijn verjaardag 2,50 korting op puzzelboekje van D.enksport en er was een zomeraanbieding en dat vind ik leuk om te doen in mijn vakantie. Dus ook maar gedaan, was goedkoper dan ze los te kopen. En ach, de bedrijven moeten ook wat. Je kunt ze ook gelijk zonder te lezen verwijderen. Beter dan dat ze langskomen want dan is het plakje taart duurder dan het cadeautje wat je krijgt:-)

  Geniet van deze dag

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd en maak er een gezond jaar van.

  Als het van pas komt maak ik graag gebruik van die "cadeautjes" altijd mooi meegenomen.
  En als je toevallig wel plannen hebt voor een grotere reis is een gratis reisverzekering toch best handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd, ik wens je ene hele fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd, maak er een leuke dag van!

  Voor de eerlijkheid...sommige cadeaus zijn wel leuk. Zo kocht ik de dag voor mijn verjaardag iets bij de webshop van Miss Etam, een paar dagen later (na mijn verjaardag) kwam ik de maat ruilen in de winkel. Daarbij vroeg ik of de 7,50 euro korting voor mijn verjaardag die ik per e-mail ontving daar nog op van toepassing mocht zijn. Ik kreeg als verrassend antwoord 'ja'. Dat was dan wel weer erg leuk!

  Groetjes Lily

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ook via je blog van harte gefeliciteerd. Wat ik altijd een erg leuke geste vindt van een lunchroom in het centrum van de stad is een cadeaubon voor een gratis lunch. Je moet je id kaart laten zien en de bon uitprinten. Al twee jaar heb ik deze bon gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ..op de valreep: HARTELIJK GEFELICITEERD

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Helaas te laat maar toch nog gefeliciteerd met je verjaardag. Hoop dat je een fijne dag hebt gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefeliciteerd, alsnog. Geen idee meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen,m aar ik blijf lezen!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...