donderdag 14 januari 2016

Jawbone Up gewonnen!

Op de Klantenservice hebben we regelmatig leuke 'wedstrijdjes'. Wie heeft de kortste nawerktijd (tijd na het gesprek dat je niet beschikbaar bent om de telefoon op te nemen)? Wie noemt bij de meeste gesprekken de klantnaam? En nu dus een wedstrijd: wie schrijft de meeste kaartjes?! Nummer 1, 2 en 3 zouden een leuke prijs winnen... En ik bleek nummer 3 te zijn! En heb dus een Jawbone Up gewonnen :)Sander en ik zijn nu dus beiden in het bezit van een activity-tracker.... Let the games begin!! ;) Ik ben benieuwd wie de komende tijd de meeste stappen zat zetten...

Verder kreeg ik gisteren nog een telefoontje van de poli plastische chirurgie. De operatie is verzet. In plaats van op 17 februari ga ik nu op 16 februari onder het mes. Één dag eerder dus. Hier heb ik uiteraard geen problemen mee... Het scheelt me alleen maar een dagje extra spanning :)

8 opmerkingen:

 1. Een afspraak naar voren halen bevalt mij ook meestal goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd. Na je bericht van gisteren ben ik ook gaan kijken voor een activity tracker. Deze in mijn vergelijkend onderzoek ook gezien. Ik ga toch voor een Fitbit charge HR. Ik wil hem ook met sporten gebruiken en dan is de hartslagfunctie fijn. Ik ga hem morgen in mijn lunchpauze direct halen. Kan ik hem van het weekend goed gaan testen. Ik werk full-time en ik sport drie keer per week 1,5 uur en fiets ongeveer 60 km per week. Ik ga mijn doel op 5000 stappen zetten. Dat is voor mij genoeg en realistisch naast werken (zittend beroep), sporten en fietsen. Mascha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk zeg! Het lijkt me inderdaad interessant om dan te vergelijken met Sander.

  En fijn dat je eerder onder het mes mag.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de gewonnen prijs! Wat leuk dat je wat gewonnen hebt!
  Moet alleen wel met schaamrood op mijn wangen bekennen dat ik geen idee heb wat het is. Hahaha, volgens mij gaat er nogal wat van dat hightech spul langs me heen.
  In ieder geval veel plezier ermee ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En de FItbit staat inmiddels op M.arktplaats? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee joh! Ik heb de Jawbone aan Sander gegeven! Kunnen we wedstrijdjes doen wie de meeste stappen zet op een dag :)

   Verwijderen
  2. Haha, ik voel aan mijn water dat hierover binnenkort een blogje verschijnt ;-)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...