woensdag 13 januari 2016

Lekker weer stappen!!

Gisterochtend had ik een klant aan de telefoon die een Fitbit One wilde bestellen. We hadden een superleuk gesprek en ik merkte dat ik hierdoor zelf ook weer helemaal enthousiast werd om de Fitbit weer te gaan gebruiken. Ik heb hem tenslotte niet voor niks gekocht en ik snap eigenlijk ook niet echt waarom ik was gestopt om hem te gebruiken. Ik was er tenslotte super-enthousiast over... En nog steeds, eigenlijk!

Vanmorgen ben ik dus weer enthousiast begonnen met het dragen van mijn Fitbit. Wel confronterend om te zien dat ik nu nog maar 7.000 stappen heb gezet, terwijl ik toch het gevoel heb dat ik al een aardig stuk heb gelopen. De bedoeling is natuurlijk om elke dag boven de 10.000 stappen uit te komen, maar ik heb nu eerlijk gezegd geen idee waar ik nog naartoe zou moeten lopen voor die laatste 3.000 stappen!

Maargoed, de dag is nog niet voorbij, dus het gaat me vast nog wel lukken om die laatste stappen nog te zetten. Daarnaast ben ik ook via een app bij aan het houden wat ik eet. Ook dat valt eigenlijk best tegen, eerlijk gezegd. Dan mag ik nog wel wat meer dan 10.000 stappen zetten om dat te compenseren!

Je zou toch denken dat er genoeg motivatie is, aangezien de operatie toch snel dichterbij komt, maar ik vind het erg lastig om de knop om te zetten.5 opmerkingen:

 1. Die knop omzetten is vaak heel moeilijk! Maar bedenk dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen als dat nodig is. Ik heb een app die mijn stappen bijhoudt, confronterend, maar ook motiverend! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je weer gaat stappen tellen! Miste je al!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ga voor een gemiddelde van 10.000... sommige dagen maar 3000, de meeste 8000-12000 en sommige dagen 15-20000... zolang je maar bewuster bent van je beweging (of gebrek daaraan) gaat het al beter :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een stappenteller op mijn telefoon. Als je te weinig doet krijg ik een melding. Wees actiever. Mijn stappen record op een werkdag was 14508 stappen. Best veel voor een kantoordag. Nee was buiten kantoor aan het werk, maar kreeg elke keer een pling : nieuw record! Hihi

  Maar nog best lastig om elke dag op 10000 stappen te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Mag ik vragen welke app jij gebruikt?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...