zaterdag 27 juli 2024

2e week van de vakantie

Ook de tweede week van de vakantie deden we weer een aantal leuke dingen en ook wat dingen die gewoon nodig waren.


Op maandag hebben we de ochtend rustig aan gedaan en gewoon een beetje gerelaxed. 's Middags zijn Tobias en ik op de koffie gegaan bij mijn ouders om voor hen een Albert Heijn bezorging te regelen. Het was een vrij rustige dag, wat ook wel eens fijn is. 's Avonds heeft Sander pannenkoeken voor ons gebakken, wat een heerlijke afsluiting van de dag was. 


Dinsdag stond in het teken van Tobias' afspraak bij de fysiotherapeut voor zijn handschrift. Daarnaast hebben we vanaf vandaag ingesteld dat Tobias drie activiteiten per dag moet doen om een half uur extra te mogen gamen. Dit systeem is opgezet omdat hij anders zich snel verveelt en weinig gemotiveerd is om iets anders te doen dan gamen. Tot nu toe lijkt dit systeem goed te werken en opeens zien we hem weer andere dingen doen, wat heel fijn is.


Woensdag hebben we eerst bij de Mac Donalds geluncht, wat natuurlijk een groot succes was bij Tobias. Daarna hebben we met de Spido een rondvaarttocht gemaakt door de haven van Rotterdam. Dit uitstapje is een jaarlijks terugkerend ritueel voor ons met de Rotterdampas, en het is weer even iets anders dan elke dag thuis zitten, dus het was een welkome afwisseling. 



Donderdag had ik veel te veel hooi op mijn vork genomen en voelde hierdoor niet goed. De rest van de dag hebben we dus thuis doorgebracht en rustig aan gedaan. 


Vrijdag voelde ik me weer wat beter en besloten we om een bezoekje te brengen aan mijn ouders. We gingen even. bijpraten en een kopje koffie drinken. Mijn vader mag momenteel niet autorijden vanwege gezondheidsredenen, dus Sander even naar mijn oma gebracht. Terwijl mijn vader bij oma op bezoek was, nam Sander Tobias mee naar de bibliotheek


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)