woensdag 18 september 2024

Ziekjes

 Zoals jullie misschien hadden gemerkt had ik gister geen blogpost geplaatst. Ik ben namelijk ziek geworden. 


Eigenlijk was ik al sinds vrijdag elke keer bij vlagen heel erg misselijk, maar ik dacht dat dit door spanningsklachten kwam, omdat het niet constant was. Pas toen ik mijn beklag deed bij een vriendin en die zei: heb je wel eens aan blaasontsteking gedacht? merkte ik op dat ik eigenlijk ook al een paar dagen pijn in mijn onderbuik had, dus dat er meer aan de hand was dan spanningen. 


Gister heb ik het dus laten testen en hier kwam uit: inderdaad een blaasontsteking. Eigenlijk pas na die bevestiging merkte ik dat ik me steeds slechter ging voelen en vannacht heb ik ook de halve nacht misselijk en met buikpijn op bed gelegen. 


Gelukkig heb ik nu medicatie en hopelijk gaat het dan snel weer beter! Door de misselijkheid heb ik wel wat minder gegeten en dat is wel goed te zien op de weegschaal, maar daar lezen jullie volgende week weer alles over. 

2 opmerkingen:

  1. Beterschap! Je kunt helaas goed ziek zijn van een blaasontsteking.
    Schrijver

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beterschap, een blaasontsteking is erg vervelend en kan veel pijn doen. Meestal is het snel voorbij met medicatie, gelukkig ben je naar de huisarts gegaan.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)