zondag 26 april 2015

Spulletjes voor de rommelmarkt

"Sander, zullen we morgen op de rommelmarkt gaan staan??"
"Nou, ik weet het niet hoor.... Dat is toch zonde van de tijd? En hadden we dat niet eerder moeten bedenken? We krijgen nooit genoeg rommel bij elkaar in 2 dagen tijd...."
"Wedden?"
"Nou, ok, als jij 2 kratten volkrijgt met spulletjes, dan gaan we ze verkopen op de rommelmarkt!"

Ik denk dat Sander zich een beetje verkeek in de hoeveelheid spulletjes die wij in huis hebben die weg kunnen. Ik heb de cadeaudoos leeggemaakt, de doos met spulletjes voor de verkoopchallenge en de doos met kleding die ik op Marktplaats had gezet en kwam toen al aan 3 kratten vol met spulletjes!

Dus joepie! Wij staan morgen op een gemoedelijke rommelmarkt in Capelle Schollevaar! Wie komt er even buurten? :)


PS: op Positief Besparen staan ook tips voor de rommelmarkt!!

14 opmerkingen:

 1. Ik had dit jaar besloten om een jaartje niet te gaan. Even geen zin in. Bij ons zijn de plekken trouwens gekocht dus je had op 5 april al in de rij moeten staan om een plekje te bemachtigen. Niet gedaan dus hier ook geen last minute drang. Ga wel even kijken, maar ben zeer kritisch. ;) Dus denk dat er heel weinig in komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo jammer als een gemeente hier ook nog geld uit probeert te slaan. De traditionele vrijmarkt wordt hier mooi mee de nek omgedraaid....

   Verwijderen
  2. Inderdaad jammer.... Voor zo ver ik weet is dat bij ons niet zo gelukkig!

   Verwijderen
  3. voorinschrijving is 5 euro daarna 10 euro. geld is voor een stichting die weer goed werk verricht voor kinderen in de gemeente. Dus daar heb ik niet zo'n moeite mee. :)

   Verwijderen
 2. Ik twijfel nog heel erg. Wel een zolder met spul wat weg kan, maar ja. Hoe kom ik met al dat spul op de juiste plek? Erg handig om mijn zoontjes van 3 en 4 mee te nemen is het niet. ( de hele dag op de markt staan)En de weersvoorspelling voor morgen ziet er ook niet al te roos kleurig uit. Hmmm ik twijfel want het zou wel fijn zijn als we van al dat spul afkwamen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik zie zelf ook nog wel wat praktische problemen, maar daar komen we vast wel uit :)

   Verwijderen
  2. Daantje,
   Heb gisteren zelf al op een kleinschalige openlucht r.markt gestaan, met regen en miezer. Enigszins in het water gevallen dus, maar heb het stageld er prima uitgehaald :-). Hierbij mijn tips: zorg dat je dingen bij je hebt die nat mogen worden. Boeken zijn dus minder handig ;-). Neem een afsluitbaar krat of box mee, waar dingen in kunnen die niet nat mogen worden. Bij mooi weer open, bij regen is deze snel af te sluiten, minder stress.. :-)) En een afdekzeil is ook geen overbodige luxe. Succes morgen!

   Groetjes, Tineke

   Verwijderen
 3. Ik heb de afgelopen week mensen blij gemaakt met een berg dingen. Voor elk ding wat ons huis inkomt, doe ik er 2 weg.
  Dus heb ik een beetje plek gemaakt voor wat nieuw speelgoed en keukenspul, als we kunnen vinden wat we zoeken. Dit jaar gaan we niet zelf zitten. Hoe leuk het ook kan zijn, ga ik nu even liever voor uitslapen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes morgen!

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh ja.. Vergeet niet om je cupcake drager mee te nemen, haha! ;-)

  Groetjes, Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Hebben jullie goede zaken gedaan? En wat voor spullen had je allemaal te koop dan?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...