maandag 26 maart 2012

ik wou dat de (af)was af was.

Afgelopen week was ik verkouden en maakte me nogal zorgen of ik wel weer beter zou zijn als ik ga beginnen met werken. Daarom heb ik de hele week vooral heel rustig aan gedaan, veel vitamine C geslikt en veel geslapen.

Nu voel ik me weer helemaal het vrouwtje, maar ik merk dat er wel een hoop is blijven liggen; vooral de was. Voor ik verkouden werd dacht ik dat ik het wel op dinsdag zou gaan doen. Maar toen voelde ik me dus belabberd. Vervolgens is er natuurlijk nog een heleboel was bijgekomen van de afgelopen dagen, waardoor ik gister tot de conclusie kwam dat ik geen schone broek meer had om aan te trekken!

Deze ochtend zal dus vooral bestaan uit wasjes draaien, wasjes ophangen en wasjes opvouwen.

Verder is ook aan de hoeveelheid water die we hebben gebruikt deze week duidelijk te merken dat ik verkouden was. Op een gegeven moment was een warme douche nemen het enige dat mijn verstopte neus nog enigzins open kreeg. Dus ik heb elke dag minstens een half uur onder de douche gestaan. De hoeveelheid warm water die ik heb verbruikt is daardoor verdrievoudigt!

Nu dus maar weer wat meer in het gareel; zowel wat het huishouden aangaat als de energiebesparing!

6 opmerkingen:

 1. Ah joh, dat energieverbruik loop je wel weer in. Als ik migraine heb sta ik soms een uur onder de douche omdat dat het enige is wat een beetje verlichting geeft. Daar moet je je niet te schuldig bij voelen hoor! Veel succes met de wasjes, ik heb opeens dat liedje in m'n hoofd weet-je-wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. boven een teiltje heet water met een druppeltje pepermuntolie stomen doet wonderen en je hoeft je niet helemaal af te drogen (energiebesparing ;) ).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was gisteren helemaal vergeten de meterstanden op te nemen. Gelukkig lees ik jou blog deze week het verbruik van 8 dagen dus.

  Ik vind dat je best weleens een uitzondering mag maken voor bepaalde zaken. Je weet zelf wel dat het maar een enkel keertje is en geen dagelijkse gewoonte, voel je daar maar niet schuldig over, maar geniet er juist van.

  Ik heb je review gelezen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kon Sander de was niet doen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, tuurlijk wel... Maar ik doe het liever zelf, vind het zielig om hem alles te laten doen

   Verwijderen
  2. Als je ziek bent ben je zielig, dan hoef je de was niet te doen. ;-)

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)