maandag 20 juni 2016

Vaderdag 2016

We hadden het helemaal gepland: deze Vaderdag zouden we iets leuks gaan doen met Sanders vader! Dus ik reserveerde voor 8 personen op de Berenboot; een boot die 2,5 uur door de havens van Rotterdam vaart en waarbij je dan kunt genieten van een lekker buffet met verschillende gerechten die bij 'De Beren'* ook worden geserveerd.

Helaas kregen we toen rond 1 uur een telefoontje: de auto van mijn schoonzus was ermee gestopt. En aangezien mijn schoonouders met hun mee zouden rijden, stonden ze met zijn vijven langs de kant van de weg te wachten op de Wegenwacht. We hoopten eerst nog dat het probleem snel verholpen zou zijn, maar helaas werd al snel duidelijk dat dit niet het geval was.

Uiteindelijk zijn we dus met zijn drietjes naar De Berenboot geweest; het was tenslotte ook Vaderdag voor Sander!! En we hebben het wel gezellig gehad. Maar toch was het wel heel jammer dat mijn schoonouders en -zusjes er niet bij konden zijn.

*Voor wie het niet kent: De Beren is een keten van eetcafe's die je op meerdere plekken in Nederland kunt vinden.

3 opmerkingen:

  1. oh jammer zeg dat ze niet mee konden! wel heel fijn dat jullie samen konden gaan. Beren is altijd leuk en lekker ;) en de berenboot nog eens erg leuk ook ! (net als de pannekoekenboot ;) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk, die berenboot! Ik ga er ook eens kijken.

    Jammer dat het mislukte met de familie, binnenkort herkansing wellicht.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...