dinsdag 24 maart 2015

Hou jij van geld?

Hou jij van geld? was de eerste vraag die me afgelopen donderdag werd gesteld door iemand van de Flair. Ik kom namelijk binnenkort in de rubriek "waar doet ze het van?" Hartstikke leuk! :)

Mijn antwoord mag ik vast nog niet verklappen, maar ik ben wel erg benieuwd wat jullie zouden antwoorden op deze vraag....

Hou jij van geld? ;)


PS: mochten er nog andere mensen zijn die het leuk vinden om voor deze rubriek te worden geïnterviewd: Lisanne is nog op zoek naar andere mensen om te interviewen :) Als je contact met mij opneemt via admin @ positiefbesparen  .nl (zonder spaties) dan zorg ik ervoor dat je haar contactgegevens krijgt :)

19 opmerkingen:

 1. Ze had mij ook benaderd maar ik zag het niet zitten. Leuk dat jij wel wilt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben benieuwd naar je interview. Misschien kun je dat dan hier publiceren kunnen we meelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik doen (nadat het blad is uitgekomen, uiteraard!)

   Verwijderen
 3. Wat leuk, ik heb een tijdje geleden ook in de flair gestaan (andere rubriek) en ik heb daar hele leuke reacties op gehad. Laat je weten wanneer je er in staat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik doen!! Ja, ik herinner me nog wel dat jij er oo in stond. Ik sta erin zonder foto...

   Verwijderen
 4. Ik zou het interview ook graag lezen..... Ikzelf zou niet meedoen aan een interview omdat ik liever 'achter de schermen' blijf. Veel succes met het interview.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ontzettend veel van geld, schreef hier onlangs een blog over (Ik ♥ geld).
  Ook ik ben benaderd door Flair, maar ik geef geen interviews e.d. Dus nee, ik doe niet mee. Plaats je jouw interview op dit blog, als dat mogelijk is? Ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Eigenlijk niet. Ik vind geld eerlijk gezegd stom en niet interessant. Maar ja, je hebt het wel nodig.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind geld stom. Vooral omdat je bijna niet zonder kan.
  En omdat voor alles wat ik nog wil, er best veel van nodig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ..ik ben gek op geld! Geld geeft je vrijheid: hypotheek aflossen, een beugel kunnen betalen en gewoon doorgaan met je therapie, Wieke Biesheuvel helpen mensen in Afrika van een goede waterput te voorzien Je broer, in de schuldsanering, wekelijks een voedselpakket te brengen. Met neefje en nichtje naar een dierentuin gaan of naar een zwembad! Neefje helpen een gitaar aan te schaffen etc.etc.
  Ik hoop dat het intervieuw hier ook te lezen valt, lijk me leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ja en nee.. soms zo lastig dat je het zo hard nodig hebt.. het is zo oneerlijk dat dure operaties of medicijnen hierdoor niet beschikbaar zijn voor de mensen die het zo hard nodig hebben.. maar ook heel dichtbij, ik zou graag in een leuk huisje wonen met genoeg ruimte voor de opvangkinderen EN mn eigen kinderen (dus aparte slaapkamer(s.. max 2 hoor) voor opvangkindjes zodat eigen kids hun eigen ruimte hebben en houden.. met genoeg leuke speelruimte waar je uitdagende dingen kan neerzetten en tuin die je uitdagend kan maken.. maar dat alles is erg duur ;) (en dan t liefst ook nog op loopafstand van school OF een dure electrische bakfiets.... ) t geld is erg oneerlijk verdeeld..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat mij betreft is geld een noodzakelijk kwaad. we kunnen helaas niet zonder geld leven. ik probeer wel met zo min mogelijk geld rond te komen, maar onder sommige kosten kom je helaas niet uit. zo moeten we allemaal een paspoort of id hebben, moeten we verplicht verzekerd zijn voor ziektekosten.kost onderwijs geld. en zo zijn er nog veel dingen die allemaal geld kosten en waar we niet onderuit kunnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dol op geld en te oud voor een interview in de Flair. Lisanne vond mijn blog heel leuk, maar had niet gezien dat ik AL 44 ben. En de doelgroep gaat maar tot 42. Tsja :)
  Wel gaaf dat jij er in komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ook gek... Ik ben benaderd door diezelfde Lisanne en ik ben toch echt 46...

   Verwijderen
  2. Misschien had ze jouw leeftijd ook niet gezien en was dat tijdens een interview ook naar voren gekomen? Bij mij was ook de eerste vraag wat mijn leeftijd is....

   Verwijderen
 12. Wat leuk! Ik ben benieuwd naar jouw stuk als het er in staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geld is niet stom, geld is handig om de dingen te kunnen doen die je wilt. Ik hou dus niet van geld zelf maar de mogelijkheden die t me geeft zoals minder werken, vrijwilligerswerk doen, opvangkatten kunnen hebben en meer van dit soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook heel erg benieuwt hopelijk word het er snel ingezet!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...