dinsdag 28 februari 2012

energie februari 2012

Elektriciteit:
Nachttarief 40 kwh. Dagtarief 30 kwh. Nachttarief is hetzelfde gebleven, dagtarief is weer 2 kwh gedaald. Netjes dus.

Water:
Warm water: 1217 liter. Da's ruim 300 liter meer dan vorige maand!! Misschien omdat ik langer onder de douche heb gestaan vanwege de kou??
Koud water: 1936 liter. Dit begrijp ik wel. We hebben meer wasjes gedraaid deze maand dan vorige maand, dus dit is te verklaren.

Stadsverwarming:
3,5 J. Dit was wel te verwachten met die kou van begin deze maand....

Ik heb de meteropnemer nog niet langs gehad. Gelukkig werk ik bij de netbeheerder en hoef ik het dus ook niet af te wachten. Over 2 weken krijg ik de jaarnota. Ben erg benieuwd!

Hoe is februari uiteindelijk voor jullie geweest wat betreft de meterstanden?

2 opmerkingen:

  1. Warm water komt misschien ook nog door de vaat? En vallen wasjes ook niet onder warm water? Zelfs als je op 30 graden wast, moet het volgens mij nog wat opgewarmd worden. Of herkent de meter dat als koud water? Wij hebben gewoon een ouderwetse meter, daar staat water op, maar niet welk soort.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ons water komt warm uit de leidingen (luxe he? ;) ) Dus wij hebben twee meters: eentje voor koud water en eentje voor warmtapwater.

    En de wasmachine gebruikt vreemd genoeg koud water en warmt dat dan zelf op... :o

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)