maandag 19 maart 2012

moestuin

Binnenkort gaat het dan toch eindelijk gebeuren: onze eigen moestuin. Sander is vorig weekend druk bezig geweest met het in elkaar zetten van een plantenbak. Nu moet alleen de aarde er nog in en dan kunnen we beginnen.

Van mijn schoonzus hebben we voor sinterklaas een stuk of 6 zakjes zaad gekregen voor kruiden en groentes. Die komen nu dan goed van pas. Ook wil ik zelf wat plantjes neerzetten; vooral een vlinderstruik, want ik wil graag vlinders in de tuin. Vorig jaar had ik van mijn tante al een vlinderstruik gekregen, maar die is helaas doodgegaan in de koude winter :(

We hebben ook twee prunusjes gekocht. Ik vind die echt zo ontzettend mooi! Dus hopelijk gaan die lekker uitbundig bloeien dit voorjaar!


Zijn jullie al druk bezig met de tuin?

6 opmerkingen:

 1. het wordt heerlijk weer deze week dus leuk al jullie plannen. Ik ben ook al lekker bezig geweest in de achtertuin hopelijk ben ik niet te snel geweest met snoeien want het heeft vannacht hier weer lekker gevroren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes ermee, hopelijk kunnen jullie er deze zomer al wat uit eten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas sinds dit jaar geen eigen tuin meer. Dus moet ik het bij een paar bakken op het balkon houden. Mijn plan voor een eigen volkstuintje heb ik een jaartje moeten uitstellen, omdat ik dit jaar weinig zelf kan doen. Maar voor volgend jaar zeker op de planning.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaaaa, ik heb al van alles gezaaid en de tuin is al opgeruimd en schoon. Komend weekend gaat hubby bakken maken voor buiten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou al druk moeten bezig zijn, maar we zijn hier weer pas laat in gang geschoten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...