dinsdag 4 december 2012

ontpillen

Wat gaat de tijd toch snel! Ik ben alweer 2,5 week met de pil gestopt. Heb er inmiddels 3 puistjes bij, maar dat kan ook van de chocoladeletters of van de stress komen, dus dat geven we maar even het voordeel van de twijfel ;)

Verder wel wat lichamelijke gekkigheidjes. In het begin veel hoofdpijn gehad en misselijk geweest; heb me daar zelfs een dag voor ziek moeten melden omdat het toen echt even niet ging. Nu de afgelopen week krijg ik opeens last van zwangerschapsverschijnselen: 's ochtends misselijk, pijnlijke borsten en vaak kleine beetjes moeten plassen. Dus mijn lichaam is flink aan het ontpillen, geloof ik...

Emotioneel gaat het wel heel goed, volgens Sander dan. Hij zegt dat ik minder last heb van moodswings en volgens hem ben ik ook aanhankelijker en knuffeliger.

Dus tot nu toe een vrij geslaagd experiment. Ik ben benieuwd of ik volgende week gewoon ongesteld word, of dat ik inderdaad ook lang moet wachten voor het weer zo ver is...

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Nou, dat zou wel wat te vroeg zijn ;) Maar het kan altijd natuurlijk :)

   Verwijderen
 2. De pijnlijke borsten zijn erg herkenbaar. Sinds ik gestopt ben met de pil elke maand ongeveer vanaf de eisprong pijnlijke en zichtbaar groter wordende borsten die als de menstruatie weer begint weer hun normale vorm aannemen. komt door de hormoonschommelingen in je lijf die door de pil onderdrukt werden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat het zo goed gaat! Het blijft natuurlijk ontzettende troep die je in je lijf stopt, met die pil.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)