maandag 25 augustus 2014

Family fun day 33 + 34: samen weg

De afgelopen twee weken hebben we twee family fun days met zijn tweetjes gedaan. Tobias was absoluut niet zielig daarom, want hij ging logeren bij oma en opa en dat vindt hij ook helemaal geweldig. Hij is een grote fan van zijn opa en oma, namelijk.

De eerste family fun dag samen was een dagje naar de sauna. Sander vond dat ik dat wel weer eens verdient had, lief he?

Dagje twee was een weekendje weg.... Enne... Zal je net zien dat Tobias in dat weekend voor het eerst zelf ging staan! Bij oma en opa, terwijl wij in Delft waren :( Maar gelukkig hadden ze wel direct foto's gemaakt.


Hoe dan ook: we zitten nog steeds op schema om elke week een activiteit met zijn tweetjes of drietjes te doen.... :)
6 opmerkingen:

 1. wat super dat jullie zoveel ondernemen! en daar ook zo van genieten!
  en weer een mijlpaal.. zelf gaan staan.. kijk maar uit ;) alles op sta hoogte moet nu ook al kindveilig zijn (als in geen belangrijke papieren, kleine dingetjes etc.. alles is interessant!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vast ook wel lekker, om er samen even tussenuit te zijn! En mooi dat Tobias zo'n goede band heeft met z'n opa en oma, het lijkt me ook belangrijk dat die tijd met elkaar doorbrengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk allemaal! En wat staat dat witte bloesje met die blauwe spencer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Had ik eigenlijk alvast in de uitverkoop voor zijn verjaardag gekocht, maar ik ben blij dat Sander het alvast bij hem had aangetrokken, want het overhemdje (maat 80!!) blijkt klein te vallen!!

   Verwijderen
 4. Haha dat nemen wij ons elke maand voor, maar in praktijk ...

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)