maandag 8 september 2014

Family fun day 36: pannenkoeken en wereldhavendagen

Het plan voor gisteren was als volgt: we zouden eerst poffertjes gaan bakken voor mijn ouders en onszelf en daarna zouden wij met mijn vader naar de wereldhavendagen gaan, terwijl Tobias bij mijn moeder zou blijven. Maar het liep allemaal nét iets anders.

De melk was op. Dus we moesten naar de supermarkt. Toen we terugkwamen was het eigenlijk al te laat om nog poffertjes te maken én naar de wereldhavendagen te gaan. Dus de poffertjes gingen niet door. Ik baalde als een stekker. We kregen er zelfs een beetje ruzie over, erg he? :( Goedpratertje: ik was enorm overprikkelt van de afgelopen week en daardoor niet bepaald de gezelligste persoon ter wereld.

Maargoed, uiteindelijk kwam het toch nog wel goed, hoor... Mijn moeder baalde ook dat we geen poffertjes gingen eten, dus besloot zij spontaan dat ze dan wat pannenkoeken zou bakken. De mannen zijn dus vertrokken naar de wereldhavendagen en mijn moeder en ik hebben lekker gesmikkeld van de pannenkoeken.

Na afloop nam Sander ook nog lekker kibbeling en lekkerbekjes mee en daarmee besloten we deze gezellige maar rare dag.


3 opmerkingen:

 1. hing t in de lucht..? hier ook al gekibbel om niets :S (iets meer dan gekibbel :S :$)
  vervelend dat t zo ging :( (volgende x een buurvrouw ofzo vragen voor wat melk ? ) balen iig. wel fijn dat het uiteindelijk mee viel en een leuke dag was

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat het uiteindelijk goed kwam. Pannenkoeken bakken gaat idd stukken sneller dan poffertjes :-). En zijn evengoed lekker, toch? Voor dit soort dingen heb ik trouwens altijd pakken houdbare melk in huis. Om zo te drinken of voor in de koffie vinden we die niet zo lekker. Maar om in beslag te verwerken oid is het handig.

  Teunie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip!! Nooit aan gedacht, maar dat ga ik zeker doen!

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)