vrijdag 10 april 2015

Als donderslag bij heldere hemel

Deze maand ben ik begonnen met medicatie om mijn PMS tegen te gaan. En.... het werkt! Vanmorgen ontdekte ik opeens dat ik ongesteld was geworden en ik was ontzettend verbaasd, want ik had dus geen enkele slechte dag gehad. En ergens baalde ik ook een beetje, want ik heb vandaag een dagje sauna geboekt. Sander blijft 's ochtends bij Tobias en 's middags past mijn moeder op.

Eigenlijk zou ik met een vriendin gaan. Althans, ik had haar voorgesteld om vandaag te gaan en zij zou even in haar agenda kijken, maar omdat ik niks hoorde ging ik ervan uit dat het door zou gaan. Pas gisteren kwam ter sprake dat ze toch niet kon, maar toen had ik de oppas al geregeld voor 's middags. Bovendien is er ook niks mis mee om in je eentje naar de sauna te gaan, toch? :) Dus ik ga gewoon! Lekker een boekje mee en even heerlijk wat tijd voor mezelf!!

Ik heb een sauna-arrangement geboekt met lunch en rasul erbij. En daarnaast krijg ik ook nog een doe het zelf hamam setje erbij. Ik kijk er echt enorm naar uit en sta te trappelen om zometeen op de fiets te springen en naar de sauna te vertrekken.

15 opmerkingen:

 1. Fantastisch nieuws dat die medicatie werkt! Ik heb ook altijd zo'n last van het PMS monster.
  Geniet van je sauna dagje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh zeg! Het werkt dus inderdaad! Dat had ik eigenlijk ook niet gedacht. Fijn!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welke medicatie gebruik jij nu dan? Van de huisarts, of zelf zelfmedicatie? Ik gebruik nu sinds twee maanden in de tweede helft van mijn cyclus teunisbloemolie en dat helpt, mijn PMS is nu te hanteren. Maar er helemaal niets van merken dat is mij in geen jaren meer overkomen, vandaar mijn nieuwsgierigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hé, ik gebruik ook teunisbloemolie op aanraden van mijn dokter. Het help inderdaad wel, maar helemaal ben ik er ook niet van af.

   Verwijderen
  2. Ik gebruik nu sertraline. Het is een antidepressiva, maar het helpt dus ook tegen PMS. Hoef het dan alleen de laatste twee weken van de cyclus te slikken.

   Verwijderen
 4. geniet van je dag. Hopelijk kom je heerlijk ontspannen thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat de medicatie werkt :)
  En alleen naar de sauna kan inderdaad prima. Geniet van je dagje lekker voor jezelf zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed dat de medicatie werkt! Geniet van je dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sorry dat ik het vraag, misschien vind je het te persoonlijk, maar hoe doe je dat dan in de sauna als je ongesteld bent? Je moet toch in je blootje...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon met een tampon in en het touwtje wat meer naar binnen duwen dat er niet teveel uitkomt :)

   Verwijderen
  2. Dan is een mooncup of zoiets ook geweldig en verder ook, beter, goedkoper en gezonder voor je dan tampons.

   Verwijderen
 8. Ipie met een tampon is dat prima te doen ;) beetje opletten hoe je zit en touwtje beetje wegstoppen...

  en wauw wat ben je positief!! en super dat je gewoon alleen gaat!
  zou ik niet snel doen, vind het dan zonde van t geld, maar ik vind het ook niet leuk alleen.. als je dat wel kan, heerlijk, lekker van genieten!!!
  wij gaan 2x per jaar ofzo samen, even tijd voor elkaar, geen kids, even man en vrouw zijn, heerlijk ontspannen, niet opletten vooral maar echt gewoon ontspannen.
  en luxe sauna zo dichtbij! wij moeten er altijd wel stukje voor rijden

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O, heerlijk, naar de sauna! En nog wel met zo'n fijn zonnetje. Ik ben een paar jaar geleden voor het eerst alleen gegaan en het was zalig. Beetje gekletst met de mensen om me heen, maar niet de hele tijd. Het was echt me-time. Met vriendinnen wordt er altijd flink gekletst en dat is ook leuk, maar ik kom dan niet volledig tot rust. En zo wel. Zalig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat fijn dat de medicatie werkt. Hopelijk heb je heerlijk genoten van je dagje sauna!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...