donderdag 2 april 2015

Beste Meneer Dubbeltje...

Beste Meneer Dubbeltje,

Ik schrijf meestal geen brieven op mijn blog, maar voor nu maak ik een uitzondering.

Vandaag zag ik op Bloglovin dat je van het ene op het andere moment met je blog bent gestopt. Eerst dacht ik: dat is vast een 1 april grap, maar toen ik doorklikte zag ik dat je de blog zelfs al hebt verwijderd.

Ik las altijd graag over je belevenissen. Jouw plan om nog maar eens per 3 maanden een voetbalwedstrijd te bezoeken... Het terugverzamelen van je Duran Duran collectie... Ik vond juist jouw eerlijkheid zo lekker verfrissend. Niet alleen bloggen over alles wat goed gaat, maar ook als je weer eens een veel te duur pakketje uit Amerika had laten komen. Daardoor voel ik me dan ook niet zo dom als ik weer eens een keer teveel geld uitgeef aan een kersthuisje. En het tempo waarin jullie de laatste maanden hebben afgelost vond ik dan juist weer enorm motiverend om zelf ook weer af te gaan lossen!!

Helaas heb je besloten om te stoppen met bloggen. Je laatste blog heb ik niet kunnen lezen, dus ik weet niet waarom, maar ik weet wel dat ik je blog ga missen. Bedankt dat we met je mee mochten lezen en ik wens jou en je gezin het allerbeste toe!

Groetjes, Daantje.

11 opmerkingen:

 1. Ook ik vind het jammer. Ben nu bezig met mijn rondje bloggen en zou hem nog tegen komen. Nee, dus. Jammer.
  Yasr

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan en heel herkenbaar! Jammer dat hij gestopt is! Hopelijk krijgt hij weer inspiratie bij het zien van deze blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier wordt hij nu al gemist :( Ik klikte net, en weg.. terwijl ik zijn blog met veel plezier las.
  Jammer! Beste Meneer Dubbeltje, hopelijk kom je terug, en anders.. ik heb met veel plezier gelezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gek zeg! Ik las soms, en heb vorige week nog een reactie van hem gehad. Hij leek helemaal niet minder actief ofzo in blogland! Ook zijn laatste blog dus niet gelezen helaas. Weet iemand de reden?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo verdwijnen er vaker wat. Zoals Nadine, ook zo jammer dat zij gestopt is vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. raar , ik heb deze morgen nog een berichtje gelezen van hem ivm zijn pakje uit de vs , voor de rest geen tekenen dat hij ging stoppen , heeft iemand zonder dat hij het weet zijn blog verwijderd ? gaat hij ergens anders herbeginnen ? ik hoop het ,las zijn blog graag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb zijn afscheidsbericht gepost op mijn blog
  http://bespaarvarkentje.blogspot.be/2015/04/afscheidspost-meneer-dubbeltje.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer :-), maar jij blogt lekker verder in jouw eigen 'zo doe ik het' dus dubbeltje komt vast zo ook naar voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Meneer Dubbeltje heeft het grondig aangepakt inderdaad. Het blog is simpelweg weg. Op zich heb ik dat liever dan bloggers die om de haverklap aankondigen dat ze stoppen en zich dan laten 'overhalen' door te gaan.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij kende ik deze niet, maar ik zie dat ik dan ook te laat ben. Jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vond zijn blog niet echt over besparen gaan, maar meer over de worsteling om dure voetbalwedstrijden te gaan zien en het herstellen van zijn collectie. Net of hij ons uitleg verschuldigd was erover en 'onze' goedkeuring wilde hebben voor een aankoop uit de vs of voetbalkaartje.

  Wel vreemd dat hij eerst nog schrijft en dan later totaal is verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)