maandag 25 mei 2015

Abonnement op Plaswijckpark

Vandaag zijn we naar Plaswijckpark geweest. Omdat Tobias nu nog gratis naar binnen kan en het heel erg leuk vind hebben we besloten om een abonnement te nemen; dat is nu nog niet zo duur! Bovendien is het maar 8 kilometer fietsen, dus kan ik er ook doordeweeks met Tobias samen heengaan. Dat is ook superleuk!

Het is echt een aanrader met kleine kinderen, vind ik. Je hebt speeltuinen, een zwembad én dieren in één park. Natuurlijk vindt je in Plaswijckpark lang niet alle dieren die je in een echte dierentuin vindt, maar dat geeft niet; het is precies genoeg, vind ik!

Zo hadden ze bijvoorbeeld zijdehoenders, echt superleuke beestjes. Volgens mij heb ik ze ook wel eens bij een blogger (Miss Milla??) voorbij zien komen.... In Plaswijck hadden ze ook zijdehoenderkuikentjes, echt zó schattig.... Heb er snel even een fotootje van gemaakt voor jullie ;)


Verder geprobeerd om een foto te maken van Tobias in de schommel, zoals de vorige keer. Dat leek me leuk om dan naast elkaar te zetten en te kijken hoe groot hij dan nu is geworden. Maar helaas wilde meneertje vandaag niet meewerken om leuk op de foto te gaan ;)Ik kan het hem ook niet echt kwalijk nemen. Het arme kereltje was na 5 minuutjes in de speeltuin al gevallen... Zo met zijn kin op de rand van de zandbak en direct een tand door zijn lip! En 5 minuten later werd hij ook nog eens door een ander kindje in zijn gezicht geschopt. Dus hij was er een beetje beduusd van allemaal, geloof ik.

Maargoed, nu we een abonnement hebben zullen we er vast regelmatig heengaan en komt er vanzelf weer een nieuwe kans voor een leuke foto op de schommel ;) 

Hebben jullie ook zo genoten van deze tweede Pinksterdag?? 

3 opmerkingen:

 1. plaswijck is zeker leuk!!! we zijn er laatst geweest, schoonzus, M en J en ik. echt heel leuk! zou ook wel een abbonement willen, maar heb zelf nooit de auto en de weekenden zitten al te vol... we zouden er dus te weinig gebruik van maken denk ik.. zo jammer want je hebt er idd echt alles! zeker in de zomer als je ook nog gebrukt maakt van het waterdeel idd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als klein meisje kwam ik al met ouders en zusjes in Plaswijck. Er was toen (55 jaar geleden) een hele hoge glijbaan. Je kreeg een matje mee naar boven want anders kreeg je splinters in je billen bij het naar beneden gaan. Mooie herinneringen aan het park. Herinner mij ook nog een doolhof. Ben er nooit meer geweest ook niet met de dochters.
  groetje Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij zijn naar de open boerderijdag geweest hier in de buurt. Dat was ook wel aan te raden. Allerlei leuke dingen te doen en alle boerderijdieren waren aanwezig. Helaas alleen dat er ook teveel mensen waren en het gewoon ontzettend druk was. Maar toch heeft mijn kereltje een lik van een koe gekregen. Hoe is dat niet cool? ;-)

  Plaswijckpark lijkt me ook leuk. Heb er genoeg over gehoord. Wel fijn dat je een abonnement hebt. Hier nog niet echt nagedacht over een abonnement voor iets. Als we er één nemen, nemen we er eentje op Ballorig of iets dergelijks.

  Andere kindjes... Oef. Ik kan er een boek over schrijven. Ik vind andere kindjes soms heul vervelend. Vooral wanneer ze mijn kereltje pijn doen. Dan voel ik het opborrelen. Ik heb in het verleden zelfs een keer mot gehad met zo'n stom kind van zeker 14 jaar oud in Monkey town die het nodig vond om Sebas (van nog geen anderhalf jaar toen) uit een autootje te trekken omdat hij er zelf in wilde. Zowww, die heeft een grote mond gehad van mij, haha. Gaat het wel weer goed met Tobias zijn snoetje?

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...