vrijdag 1 mei 2015

From shower to show ;)

Gistermiddag vroeg een vriendin op Facebook of ik van zingen hou. Mijn reactie: ja, tuurlijk :D Maar wel alleen onder de douche óf in een grote groep... Toen vroeg ze of ik zin had om mee te gaan naar een proefles van een nieuw koor dat sinds vorige week is opgestart in Gouda.

Zo gezegd, zo gedaan.... Gisteravond ben ik dus meegeweest naar een repetitie van het koor. En ik vond het echt héél erg leuk!! Op de terugweg zat ik nog keihard de liedjes te zingen op de fiets, zó leuk vond ik het :)

Ik heb me dus gisteren ook direct ingeschreven! Eindelijk heb ik dan toch een hobby gevonden waar ik hopelijk nog héél lang van blijf genieten :)

Dit zijn de liedjes die we gisteren hebben gezongen: Home van Dotan en Geronimo van Sheppard.

BTW: hier een filmpje van de repetitie van gisteren!

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke hobby zeg! Zingen in een koor. Dat hoor je niet zo vaak.

  Treedt het koor ook op?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is wel de bedoeling dat er op een gegeven moment ook een optreden komt. Maar dat zal denk ik nog wel even duren :)

   Verwijderen
 2. Leuk Daantje. Ook ik zing sinds een paar jaar in een koor. Wat zeg ik?!2-3 koren! Nooit gedacht te zullen doen maar werd gevraagd door een bekende die koorleidster id waarom ik eigenlijk niet in een koor zong. Liefst zou ik in een popkoor zingen maar die hebben we hier niet dus een kerkkoor en een wat minder kerkskoor waar we oa Simon and Garfunkel zingen allemaal niet makkelijk maar voelt over het algemeen heel goed. Ook de complimenten na een optreden voelen goed. Veel plezier.Ingrid (SE)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Daantje, ik zing al 25 jaar, in koor en projectkoren. Hartstikke leuke hobby! Heel veel pezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg, zo'n hobby! Geniet ervan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg! Ik hou ook van zingen, maar ik kan het echt niet... Tot nu toe doe ik het alleen voor mijn kinderen, die kunnen nog niet klagen ;) geniet van je nieuwe hobby!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat leuk. Ik zou dat ook zo graag doen maar kan echt niet zingen. Vroeger wel, zat op muziekschool, had een 10 voor zingen en zag al en toekomst voor me. Totdat de pubertijd kwam en mijn stem zo veranderde dat de droom vervloog.

  Paar jaar geleden nog een geprobeerd -na de overgang- en ging redelijk, toen raakte de dirigente zwanger en ziek en stopte dat.
  Daarna kwam het er niet meer van en hier in de buurt zitten alleen zeer gelovige koren die alleen zware muziek zingen. Dat is niet mijn lol en niet vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)