vrijdag 22 mei 2015

Tranen met tuiten....

Tranen met tuiten hier op de bank... Dit filmpje stuurde een kennis me door en vond het erg mooi en oprecht en daarom wil ik het met jullie delen. Iemand die op zo'n manier zijn emoties op televisie durft te laten zien en zich zo kwetsbaar opstelt, dat raakt me gewoon enorm. En ik denk dat elke ouder zich wel (enigzins) in dit gevoel herkent....

Houden jullie het droog?!


11 opmerkingen:

 1. nee, ik hield het niet droog.
  Echt zo stom dat huilen zo'n andere waarde heeft dan lachen....voor mij is er eigenlijk geen verschil.
  Het is gewoon een uiting.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Brr, amai, dat grijpt naar de keel. Nu echt veel zin om mijn meisje een dikke knuf te gaan geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kippenvel.......en tranen ja. Wat een ontzettend prachtig liedje <3
  Dat houd ik morgen vast als ik een dagje wat ga ondernemen met mijn dochter. Eigenlijk moet je van elk moment genieten, en van dat soort speciale momenten nog meer. Dank je wel voor het delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee. Gisteren niet en nu ook niet. De essentie van liefde voor je kinderen. En ja Ali...voor je het weet zijn ze de kusjes in hun nek ontgroeid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij zijn waarschijnlijk de enige mensen hier die het wel droog hielden. Desalniettemin is het een mooi liedje hoor! Maar we waren niet ontroerd verder. Misschien vanwege het taalgebruik en omdat we het komisch vonden dat het mooiste stukje van het liedje (naar onze mening dan) niet van Ali B af kwam maar van die andere jongen. En we wisten niet goed wie dat was en moesten lachen; vast iemand zonder kinderen - aangezien iedereen mét kinderen moest huilen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hield t zeker niet droog.. al last van mn ogen van hooikoorts, dus tranen vloeiden sneller ;) maar kwam zeker wel door t fimpje.. door zn oprechte emoties in elk woord.. de brok in zn keel die je hoorde.. de tranen die je zag bij hem, de tekst.. bijzonder..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het een mooi liedje, maar huilen... Nee. Misschien had ik dat vijftien jaar geleden wel gedaan toen mijn twee oudste kinderen 6 en 4 waren, maar nu ligt die tijd lang achter me en die gevoelens zijn er helaas niet meer...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf geen kinderen maar kan me er wel in vinden hoe belangrijk die kusjes of een knuffel richting ouders blijven, want ook in als kind vind dat, en vooral omdat mn pa dementerend is besef je hoe belangrijk fijne momenten zijn samen, vooral toen maar ook vooral nu..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij zegt precies de woorden die elke ouder regelmatig denkt en bij stil staat. Raakte mij tot in het diepste van mijn ziel. Ik heb dat ook bij Dochters van Marco Borsato omdat ik zelf een dochtertje heb.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...