dinsdag 30 juni 2015

Voorraadkast Marie Kondo style aangepakt!

De maandboodschappen zijn net bezorgd. Toen het net binnen was dacht ik echt: pfffh, hoe gaan we dit allemaal weer kwijt kunnen?! Dus heb ik de voorraadkast eerst even helemaal leeggehaald en daarna weer helemaal opnieuw gevuld (Marie Kondo style! Dus zoveel mogelijk alles verticaal neerzetten en niet stapelen, al ben ik daar bij de blikken wel vanaf geweken!). En het paste allemaal prima op de drie planken die ik altijd voor de voorraad gebruik.

Ben best wel trots op het eindresultaat, dus ik heb even een fotootje gemaakt. Wat ben ik af en toe toch een enorme muts eigenlijk, he? ;)


Overmorgen maar eens de schoonmaakmiddelen op de bovenste plank uitzoeken en dan de plank daaronder..... Langzaam aan komen we er wel! :)

5 opmerkingen:

 1. wat is er anders aan op deze manier ?? ik zie "gewoon" een nette voorraadkast ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is in elk geval anders dan dat ik het normaal gesproken doe. Niks op elkaar stapelen, alles verticaal neerleggen ipv horizontaal :) Kleine dingetjes hoor, maar het werkt voor mij wel in elk geval :D

   Verwijderen
 2. Dan hebben wij vandaag eenzelfde taakje afgewerkt.
  Leuk als alles netjes in de kast staat he.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt wat is de reden van het verticaal neer zetten van de boodschappen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben helemaal fan van Marie Kondo. Zij heeft mijn leven veranderd ;-).

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...