zondag 2 augustus 2015

Ik word te oud voor pretparken... + give away gratis kaartje Walibi

Ik had het niet verwacht, maar ik word te oud voor pretparken :P Ik trek het niet meer om de hele dag van achtbaan naar achtbaan te rennen. Na een paar rondjes rollercoaster had ik knallende hoofdpijn en moest ik echt even bijkomen! Blijkbaar begint mijn leeftijd me in te halen ;)

Het was wel erg leuk vandaag, maar voor mij was dit de laatste keer dat ik op deze manier naar een pretpark ben geweest. Het hoeft niet meer. Het wordt nu tijd voor een andere rol, namelijk die van moeder die in een attractie meegaat omdat haar kind er graag in wil. Of dat nou het Sprookjesbos is of een enge achtbaan.... :) Maar puur voor mezelf naar een pretpark dat is toch echt verleden tijd, denk ik. Hoewel.... Ik heb nog steeds wel Fantasialand en nog wat andere pretparken op mijn lijstje staan.... Hmm. Maargoed, dat kan straks ook als Tobias wat groter is :)

Gelukkig denkt Sander en precies hetzelfde over. Dat scheelt! :)Ik heb wel iets leuks bemachtigt. Omdat we bij de ingang mee hebben gedaan aan een enquête kregen we een gratis kaartje voor Walibi dat nog in Augustus of September te gebruiken is. Die wil ik graag weggeven aan één van jullie. Dus mocht je interesse hebben, reageer dan op deze blog. :) Mochten er meer mensen geïnteresseerd zijn dan maak ik volgende week lootjes.

9 opmerkingen:

 1. Mijn dochter wil heel graag naar Walibi. Ze zou heel blij zijn met het kaartje. Gr. Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier een kandidaat 😀maar woon wel in België en die mogen mischien hier niet aan meedoen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begrijp je volledig! Pretparken zijn ook echt niets voor mij (meer). Ik ben doodsbang in zo'n achtbaan. We komen dan ook zelden in zo'n park. Ik vind het trouwens ook verschrikkelijk duur. Soms zeuren de kinderen wel eens voor een pretpark, maar dan ga ik enkel en alleen voor hen te plezieren én ik ga niet mee in de achtbaan. No Way ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kaartje is voor iemand anders, want ik ben er ook gewoon te oud voor. Ik ga gezellig met de kinderen in de rustigere attracties en de achtbanen doet zoon later maar alleen. Vind ik doodeng.
  Apart he, dat je het ineens niet meer bevalt.

  groetjes
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn zoon, nu 17, is verzot op de E.fteling. Als we Ned. bezoeken (wonen in buitenland) gaan we er vaak een paar dagen heen, we sparen voor deze dure uitstap. Als behoorlijk oudere moeder vind ik dit pretpark nog wel te doen, al ga ik nooit in achtbanen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig: ook onze zoon,bijna 25, is gek op de efteling. Wij wonen n azweden en zijn in juni lekker een dag naar de efteling gegaan toen we een paar dagen in Nederland waren. Je snapt: wij vinden de Efteling ook heel leuk. Maar achtbanentester: NOOIT! Wel heerlijk om mensen voor en na de achtbaan te kijken. Maar erin.....niet dus!
   Ingrid (SE)

   Verwijderen
 6. Wat leuk dat je het verloot aan je lezers. Ik doe graag mee voor een nichtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat lijkt mij hartstikke leuk, dus ik doe graag mee! Ik houd wel van pretparken en ben nog nooit in Walibi geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik voel me nog niet te oud, dus doe graag mee! Zou een nieuwe ervaring zijn, want ben nog niet in walibi geweest.

  Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)