vrijdag 2 oktober 2015

23 maanden thuisblijfmoeder - en dan weer aan de slag...

Vandaag is het 2 Oktober en dus alweer 23 maanden geleden dat Tobias werd geboren. Aangezien ik over een paar dagen met een baan ga beginnen ben ik dan officieel geen "thuisblijfmoeder" meer. Al was ik dat eigenlijk nooit, want ik ging altijd al vrij regelmatig de deur uit, maargoed. ;)

Je hoort van veel werkende moeders dat ze het niet zouden kunnen, dat thuisblijven. Ze zouden schreeuwend gek worden. Bij mij was en is dat niet het geval. Ik vond en vind het heerlijk thuis met die kleine boef. Natuurlijk waren er moeilijke momentjes bij, maar er is eigenlijk geen enkel moment geweest dat ik er echt serieus aan heb getwijfeld of het een goed idee was om thuis te blijven.

Toch ga ik nu weer aan het werk..... Tobias en ik zijn daar langzaam naartoe gegroeid. Een paar maanden geleden solliciteerde ik voor het eerste (bij dezelfde werkgever ;) ), maar als ik toen was aangenomen was het waarschijnlijk nog niet het juiste moment. Ik ben dus eigenlijk heel blij met hoe het nu is gelopen. Inmiddels merk ik echt dat Tobias mij op een heel andere manier nodig heeft dan toen hij een baby en een dreumes was.... Het wordt nu echt een peuter die gewoon letterlijk op zoek is naar "nieuwe uitdagingen". En ik denk dus dat hij het ook superleuk zal gaan vinden op het kinderdagverblijf.

Enne..... Na de fulltime training neemt Tobias me gewoon weer aan als zijn parttime thuisblijfmoeder ;) Kunnen we weer lekker gek doen samen.... :)


7 opmerkingen:

 1. Zo heeft iedere leeftijd zijn charmes. Zal wel wennen zijn om Tobias achter te laten, maar het thuis komen is extra leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je graag succes met je nieuwe job!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Komt vast helemaal goed, vast veel plezier met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel plezier en succes gewenst in je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend allemaal! Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat bevallen, maar als ik het zo lees zou het voor jullie beiden geen probleem moeten zijn :) veel succes!

  Samen besparen vanaf gisteren; Doortjesblog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Komt hartstikke goed hoor. Je werkt ook alleen maar de eerste drie weken fulltime, daarna 16 uur per week. Dat laatste vind ik een mooie combinatie, lekker onder de mensen, fijn extra geld verdienen en ook nog meer dan genoeg tijd om met Tobias door te brengen. Prima geregeld toch.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die drie weken zijn zo voorbij. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...