dinsdag 13 oktober 2015

Eerste keer "samen" werken

Gister was Sander vrij zodat hij thuis kon blijven met Tobias. Vandaag ging Tobias ´s morgens naar de Kinderopvang en ´s middags werd hij dan opgehaald door oma en opa. Daar heeft hij ook gegeten en toen hebben we hem daarna opgehaald.

Tobias was helemaal blij dat hij "naar de kindjes" mocht. Hij stond direct rechtop in bed toen hij het hoorde en riep keihard AUTO!! Hij speelt daar nogal veel met autootjes en wordt er dus enorm enthousiast van als hij hoort dat hij weer mag gaan spelen. :)

Nadat we hem hadden weggebracht zijn we samen op de fiets naar het werk gegaan. Erg gezellig zo saampjes! En ook direct een goede workout, want het is ongeveer 40 minuten fietsen, dus we zijn ruim aan onze 30 minuten sporten gekomen vandaag. Morgen ga ik trouwens wel weer met de trein, gewoon een beetje afwisselen.

Verder hebben Sander en ik elkaar uiteraard weinig gezien op het werk. Toen ik in de kantine zat zag ik hem voorbij schuiven om naar een vergadering te gaan en hebben we even naar elkaar gezwaaid ;) En ik ben 1 keer langs zijn kantoor gelopen met een collega die nieuwsgierig was naar de afdeling waar Sander werkte.

Hoe dan ook is het erg leuk om beide bij hetzelfde bedrijf te werken vind ik tot nu toe. Onze werkzaamheden hebben in principe weinig raakvlak, maar we werken wel beiden met hetzelfde doel, we kennen beide dezelfde collega´s, ontvangen vaak dezelfde mailtjes etc, etc. Dus dat is allemaal wel leuk en gezellig. En ik hoef bijvoorbeeld niet uit te leggen waarom ik zo enthousiast wordt van de vaatwassers op de zesde verdieping, hihi ;)

4 opmerkingen:

 1. Wat grappig dat jullie bij hetzelfde bedrijf werken! Zoeken jullie elkaar ook af en toe op? Samen lunchen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja nu moet je dat natuurlijk wel uitleggen - waarom wordt je daar enthousiast van? Do tell!? Enlighten us!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wel gezellig zo samen naar het werk gaan. Toch een stukje quality time samen. Mijn man en ik hebben het er weleens over gehad wanneer er een vacature op zijn werk was maar ik vind de organisatie waar hij werkt te klein. Dan zouden we teveel op elkaar lip zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dit alleen maar positief want dit schept een band.
  Zolang jullie overdag niet voortdurend hoeven samen te werken is dit alleen maar positief :-).
  Ik gun het jullie van harte....

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...