zondag 18 oktober 2015

We hadden bijna een bank gekocht!

Vandaag hebben we bij Ikea wat spulletjes voor de gordijnen teruggebracht. Daarna zijn we nog even door de showroom gelopen, want we moesten wat meenemen voor mijn ouders. Uiteraard kwamen we ook langs de afdeling banken, waar ik weer even kwijlde over de bank die we gaan kopen als we ervoor gespaard hebben. Namelijk de Norsborg 2 + 3 zits....

We hadden zelfs al een papier laten uitprinten zodat we hem bij de kassa konden afrekenen en daarna het bezorgen konden regelen. Maar toen opeens sloeg toch de twijfel weer toe:
 • Eigenlijk moeten we het bedrag eerst bij elkaar gespaard hebben ipv het te lenen uit een ander potje
 • Misschien nog even wachten tot Tobias wat minder knoeierig is.....
 • Waar laten we de oude bank zo snel?!
Dus ja, eigenlijk kwam mijn praktische kant toen opeens weer naar boven. Gelukkig op tijd! ;) Die bank gaat er wel komen hoor, ooit! Maar eerst even het bedrag bij elkaar sparen in het juiste potje....

Maar ik schrok er wel van dat je blijkbaar zo snel opeens kunt beslissen om tóch die bank te kopen. Als het niet zo druk was geweest in de winkel en ik sneller bij de kassa was geweest dan hadden we hem misschien al afgerekend voordat ik er genoeg over nagedacht had!


6 opmerkingen:

 1. Hoe bevalt jullie het nieuwe laminaat eigenlijk in de woonkamer?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn er nog steeds echt superblij mee :D

   Verwijderen
 2. o, dat heb ik ook altijd! ik heb momenteel 5 leningen uitstaan aan mezelf, allemaal uit andere potjes dan de lege potjes waar het uit betaald zou moeten worden...
  ach, een ander staat in de schulden bij de bank, denk ik altijd maar...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gingen vandaag kijken voor een gasfornuis, een eettafel, stoelen voor aan die eettafel, behang, kledingkasten en nog wat dingetjes.

  Ondertussen heb ik net van marktplaats een eettafel afgehaald en hebben we behang gekocht. In ELKE winkel waar we zijn geweest; was er gewoon niks naar onze zin. En zo kritisch zijn we ook weer niet! Irritahant!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Slim hoor. Succes met sparen. Straks ben je er extra blij mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...