zondag 17 januari 2016

Nóg een leuk cadeautje van de werkgever

Nog 3 nachtjes slapen en dan krijgen we nog een leuk cadeautje van onze werkgever: een cadeaubon van €100 om uit te geven in onze eigen webshop! Aangezien we er beiden werken krijgen wij dus 2 cadeaubonnen en kunnen dus een leuk cadeautje uitkiezen voor €200!

Nu heb ik al jaren een droom op gadget-gebied. Ik wil namelijk een robotstofzuiger! Al sinds de eerste keer dat ik hoorde van het bestaan van zo´n apparaat wil ik er eentje. Ik zeur Sander dus echt al jaren aan zijn hoofd en nu eindelijk is hij overstag gegaan en gaan we hem dus bestellen met de cadeaubonnen.


Uiteindelijk koos ik voor dit model. We moeten dan wel wat geld bijleggen, maar ik heb veel goede verhalen gehoord over dit merk en model. Dus liever een iets duurder model waar we langere tijd iets aan hebben dan zo´n goedkope die van de trap afrijdt of zichzelf elke keer in een hoekje vast weet te krijgen...

Maargoed, nog 3 nachtjes wachten tot we hem kunnen bestellen, dus over een paar dagen zullen jullie wel horen of hij inderdaad bevalt of dat blijkt dat het een tegenvaller is. Gelukkig heb je bij Coolblue altijd 14 dagen tevredenheidsgarantie, dus we mogen hem ook eerst uitproberen en als het dan toch niet bevalt kunnen we hem altijd nog omruilen...


PS: wij hebben sinds kort ook een eigen Facebook pagina voor onze blog!!

12 opmerkingen:

 1. Leuk kadootje zeg! Heerlijk lijkt me dat: stofzuigen zonder dat je wat hoeft te doen.

  Alvast heel veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben al zo'n 4 a 5 jaar een NEATO, nog steeds echt super tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beter inderdaad om iets meer uit te geven voor een goed model. Wij kochten jaren geleden robotstofzuiger maar ik was er niet weg van. Hij ging wel zelf door de kamer maar pikte alleen hele kleine stofjes en kruimels op. Met destijds een peuter en kleuter in huis, zette dit niet veel zoden aan de dijk.
  Nic

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd hoe hij gaat bevallen, Ik zou er ook wel een willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Herkenbaar, ik wil ook al heel lang zo'n ding. We hebben al een robomop en daar zijn we best wel blij mee, maar die doet het niet op de vloerbedekking.
  Ik ben wel benieuwd hoe hij bevalt als je hem een tijdje hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij zijn ook wel benieuwd hoe zo'n stofzuiger bevalt. Wij lezen er wisselende ervaringen over.
  Is er trouwens een reden dat je in de productverwijzing altijd naar een van de concurrenten van C.oolblue verwijst? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey! Ik maak gebruik van het affiliatie netwerk van bol.com, dus vandaar. Coolblue heeft ook wel zoiets, maar dat werkt niet prettig vind ik...

   Verwijderen
 7. Leuk! Zo'n stofzuiger staat ook al jarenlang op m'n lijstje maar het is best een grote uitgave. Ik wil er wel een gewone stofzuiger naast hebben dus toen die laatst kapot ging, toch maar weer een gewone gekocht... Ben benieuwd naar je ervaringen, deel ze maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 340 euro voor een stofzuiger?!? Oh my...
  Persoonlijk zie ik ook het bezwaar van even stofzuigen niet zo, dat zal het misschien zijn.

  Ik ken maar 1 iemand die er een heeft, die zegt er blij mee te zijn, maar hij kan bij haar niet onder de bank, kast en slecht om de stoelen heen, dus uiteindelijk gebruikt ze m alleen boven.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is niet uniek voor Coolblue, bij elke webshop heb je minimaal 14 dagen bedenktijd

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie meevaller! Ben benieuwd hoe hij gaat bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij hebben een neato. Wel tevreden alleen de hoekjes doet tie niet zo goed. Familie heeft er een met borsteltjes aan de zijkant. Die komt wel in de hoekjes

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)