dinsdag 12 juli 2016

Zomerstop? Hier niet!

Elk jaar rond de Zomervakantie wordt het direct een stuk rustiger qua blogjes. Begrijpelijk, want mensen zijn op vakantie en hebben dan geen tijd om te schrijven. Bovendien is het vaak ook lekker weer, dus wie heeft er dan zin om binnen op de computer te gaan zitten tikken?! Toch ga ik deze zomer gewoon lekker door met schrijven! Sterker nog: ik ga proberen om weer wat vaker te gaan schrijven!

Soms log ik 's morgens in op Bloglovin om te ontdekken dat er helemaal niets nieuws is geschreven. Zo jammer vind ik dat! Ik mis dan echt mijn stukjes om te lezen. Een ander leest een krant of een tijdschrift, maar ik lees blogjes. En ik zal vast niet de enige zijn die het jammer vind als er geen nieuwe blogs zijn om te lezen! Dat is voor mij dus de belangrijkste reden om juist bewust door te gaan met bloggen! En ik hoop dat een hoop bloggers ook nog regelmatig blijven schrijven, want sommige bloggers inspireren, andere zijn interessant en weer andere blogs zijn vooral ontzettend leuk om te lezen!

Wat ik dus eigenlijk wil zeggen: ik hoop dat jullie ook tijdens de zomermaanden nog regelmatig langskomen op mijn blog om bij te lezen en als je het leuk vindt te reageren. En zelf ga ik ook mijn best doen om regelmatig te reageren en leuke blogs te schrijven. Zo slepen we elkaar de stille zomermaanden door ;)

Wie blogt er nog meer door tijdens de zomermaanden?! Als je een link naar je blog achterlaat zal ik hem hieronder plaatsen :)

De doorschrijvers:

24 opmerkingen:

 1. Ik ga de hele zomer Pokèmon spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoef niet te vragen wie dit heeft geschreven, lieve collega ;) Mis je me al? LOL

   Verwijderen
 2. Ik ga de zomer ook gewoon door. Dan maar wat minder lezers.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ikke niet dus. Zal misschien nog eens een berichtje plaatsen maar niet veel. Weet momenteel ook even niet waarover ik moet bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben natuurlijk nieuw als blogger, dus ik schrijf gewoon door. Ik vroeg me al af hoe anderen dat deden. :-)
  Bij deze afgesproken: ik blijf jou ook volgen!

  En hierbij mijn website: www.meergeldminderstress.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik ben dus een van die. tijdelijke stoppers.;-) Combinatie van geen zin, behoefte aan rust en andere dingen aan mijn hoofd. Ik vind t ook echt fijn een tijd lang veel minder vaak te computeren. Maar leuk dat jij doorgaat, want ik lees wel regelmatig bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik blijf graag meelezen :-) reageer nooit zo veel maar lees altijd hoor. Vind het leuk om je verhalen te lezen. Ik heb zelf ook een blog maar die is meer scrapgerelateerd. Soms zet ik er wel eens iets anders op maar voornamelijk wat ik gemaakt heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil deze zomer dóór! Bij mij beginnen de bezoekersaantallen net een beetje te stijgen. Bij deze: ik blog gewoon door deze zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben sinds de verhuizing nog niet echt weer begonnen.. laptop staat weinig aan en op mobiel vind ik erg rot typen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik blog door!
  www.life4mama.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb sinds het begin nog nooit langer dan anderhalve week niets gepost, dat zal deze vakantie ook zo zijn. Maar wel meer berichten over huis en tuin dan over berekeningen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik blog door, maar misschien wel iets minder vaak..

  www.hypotheekweg.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het trouwens ook heel jammer om op een ochtend geen nieuwe blogs te kunnen lezen. Echt een nadeel van de zomer..
  Al merk ik soms dat nieuwe blogs ook niet goed geladen worden via bijv blogspot. Dan lijkt het alsof er niks nieuws is, maar ga je naar de site zelf, dan wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De zomer is nog lang :-) ik blog alleen tijdens onze vakantie van drie weken niet of nauwelijks. Ik neem namelijk geen laptop mee, en het schrijven van een blog op een smartphone vind ik niets...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees wanneer ik thuis ben elke dag de blogs die ik volg.
   En zelf blog ik dan wanneer ik kan of zin heb.
   Maar tijdens een vakantie zit ik nooit op het internet. Ook niet als er Wifi is want ik neem niets mee van laptop of dergelijke. Vakantie is het enige moment dat ik werkelijk bewust internetloos ben. Zaterdag vertrekken we en dit voor 12 dagen dus die tijd zul je mij in blogland niet horen of lezen :-).

   Ik wou ook nog zeggen dat ik het ontzettend knap van je vind dat je opnieuw aan het werk bent ;-).

   Verwijderen
 14. Ik ga door, maar wel in mindere mate. Fijne vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb niet echt zomervakantie, dus ik blog gewoon door :)

  www.lekkerlevenmetminder.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk, ik lees met je mee. Zelf blijf ik ook door bloggen in de vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tuurlijk word je gemist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik hou geen zomerstop, dus komt allen tezamen op mijn nieuwe blog! Merk jij je momenteel minder pageviews hebt? En zo ja, hoeveel minder ongeveer? Ik heb op mijn nieuwe blog meer dan de helft minder pageviews dan op mijn oude blog, maar... dat heeft dus misschien, mogelijk en waarschijnlijk ook met vakanties te maken... Voorlopig blog ik lekker door, je bent van harte welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mijn vakantie is al voorbij, maar juist als ik vrij ben, poppen er allemaal ideeën voor blogjes in mij op. Mij vind je dan weer niet via bloglovin denk ik? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik blijf lezen hoor! Ik kende bloglovin nog niet, even Google geraadpleegd kwam ik dit tegen..
  http://www.blogtrommel.com/het-gevaar-dat-bloglovin-heet/ Als dit waar is is get voor bloggers niet echt leuk toch? Dat degene die je blog via bloglovin lezen niet als jouw lezers maar als die van bloglovin worden geteld? Of maakt dat eigenlijk niet uit?
  Jes

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik schrijf ook lekker door. Niet zoals vorig jaar. Toen heb ik van elke dag van de zomervakantie verslag gedaan. Maar toch. Gewoon in het gewone tempo, is het plan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Jaaa, hier eerste dag van drie weken vakantie. Eindelijk tijd om blogs te lezen, te reageren en uiteraard te schrijven. Ook ik schrijf door deze zomer.
  http://hetrijkewijf.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)