donderdag 18 augustus 2016

Salarisverhoging!

Onze hele afdeling krijgt per September een salarisverhoging! Supertof natuurlijk. Maar er wordt nog meer gewijzigd: de toeslagen voor het weekend worden namelijk minder. Op zondag verdiende ik tot nu toe dubbel, maar dat wordt straks verandert.

De salariswijziging gaat dus in per September, maar dat de toeslagen eraf gaan dat zal pas gebeuren in Maart 2017. Zo hebben we allemaal even de tijd om te wennen aan het nieuwe toeslagensysteem. Tot die tijd is werken op zondag dus nog eens extra interessant: dubbel uitbetaald krijgen over een hoger salaris. :) Maargoed, ik werk sowieso al bijna niet meer in de weekenden, omdat ik dan graag tijd met mijn gezin wil doorbrengen.

Hoe dan ook: salarisverhoging! Whoop, whoop! Ik ben er erg blij mee en ben benieuwd hoeveel het uiteindelijk zal gaan schelen op mijn salarisstrookje. Dat is altijd lastig te bepalen, omdat ik de ene maand veel meer toeslag-uren werk dan de andere maand. Maargoed, we zien het vanzelf :)

6 opmerkingen:

 1. Bij ons zijn de toeslagen op de zaterdag er ook afgehaald. Op zich logisch want inmiddels is de zaterdag bij ons een normale werkdag geworden. Maar ja, 20% extra over je gewerkte uren is toch mooi meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij krijgen er deze maand allemaal 1,5% bij. Het zijn duidelijk betere tijden, het is bij ons voor het eerst in jaren. Toch leuk voor min laatste 4 maanden. Hoeveel is het bij jullie (in procent)? Vast meer als je er zo blij mee bent :-) Is het ook om vast te compenseren voor die nieuwe toeslagregeling?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd. Dat is vast en zeker welkom! Krijgt je man er ook geld bij, omdat hij bij hetzelfde bedrijf werkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nice! Hopelijk levert het onder de streep ook idd meer op!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn zeg zo'n salarisverhoging! Dat schept toch weer nieuwe mogelijkheden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je salaris omhoog gaat. Dubbel op zondag is misschien wel wat overdreven, maar wel jammer dat het gaat veranderen.

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...