zondag 26 november 2017

Herstart Positief Besparen en andere activiteiten

Tobias zit inmiddels 3 weken op school. Het lijkt wel alsof er sindsdien veel meer uren in mijn dag zitten! Opeens kom ik toe aan sporten, het huishouden, een boek lezen, uitgebreid koken en weer wat vaker bloggen!

Gister plaatste ik voor het eerst sinds 4 maanden ook weer eens een artikel op Positief Besparen! Nu ik weer wat meer tijd heb ben ik ook van plan om dit weer een stuk vaker en vooral ook regelmatiger te gaan doen. Hopelijk vind ik de komende tijd voldoende inspiratie om meer stukjes te schrijven. :)

Verder ga ik morgen een start maken met mijn 'bullet agenda' voor 2018. Ik ga komende jaar het bullet journal systeem een beetje loslaten. In plaats van elke maand / week / dag een nieuw maand-/week-/dagoverzicht te maken, wil ik gaan werken met een vooruit gemaakte agenda. Zo kan ik mijn afspraken al van tevoren inplannen. Toch heb ik naast het agenda-gedeelte ook wel behoefte om ook andere dingen bij te kunnen houden, zoals mijn Flylady schema, dus dit soort dingen verwerk ik er ook in. Vandaar dat ik het voortaan maar een 'bullet agenda' noem: een hybride van een agenda en een bullet journal.

Daarnaast heb ik het boekje 52 weekmenu's en boodschappenlijstjes nu een week in mijn bezit en al 5 recepten uit dit boekje gekookt.

Kortom: lekker druk bezig :)

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk lijkt me om weer wat meer tijd voor het huishouden en jezelf te hebben! Wat leuk dat boek met weekmenu’s. Hier vallen we ook snel in herhaling, we eten eigenlijk iedere week de ‘standaard’ dingen.

  Groetjes Gina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je positiefbesparen weer op gaat pakken. Ik las de berichten op de site graag! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe gaat het eigenlijk met je werk? Tijd niets over gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer wat meer tijd voor je zelf hebt. Ik ben benieuwd naar je blogs op positief besparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. herkenbaar van mn sporadisch vrije dagen/ochtenden. heerlijk! geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je meer tijd hebt voor het bloggen! Ik ga je volgen, veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk is dat hè, dat je ineens meer tijd hebt voor jezelf?!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)