vrijdag 7 september 2018

Quotes van ons kereltje - augustus 2018

Het is alweer heeeel lang geleden dat ik een laatste quotes van Tobias heb gepost, maar ondanks dat deze posts niet geweldig worden gelezen vind ik het toch wel heel erg leuk om het bij te houden. Dus bij deze ;) (Het zijn er niet superveel, ik ben pas kort geleden weer begonnen met het bijhouden)


* Tobias wil graag dat ik met hem met de Duplo speel, maar ik heb geen zin, dus ik zeg: ik kan niet zo goed bouwen. Zegt ie: dan moet je veel oefenen. Weet je nog toen opa jou had leren fietsen? Als je kan leren fietsen, kan je ook leren bouwen!!

* Mama, wil je tegen de juf vertellen dat ik niet meer besta, zodat ik niet meer naar school hoef?


* Tijdens een gesprek met Sander laat ik de term "vies zweetshirt" vallen, waarop Tobias reageert: "mama, een shirt kán helemaal niet zweten, het is het lichaam dat zweet...."


* Als ik later groot ben, dan ga ik met Liza trouwen in de ruimte en daarna gaan we op vakantie naar Denemarken en dan blijven we voor altijd daar wonen en dan gaan we elke dag naar het zwembad in de rode glijbaan. ...... Euhhhh..... ok ;)* Er zit iets vies-s op mijn hand. (Opzich best logisch, die dubbele s, want als er iets blauws of iets roods op je hand zit, waarom dan niet iets vies-s? ;) )


5 opmerkingen:

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...