zaterdag 13 oktober 2018

#readingchallenge: 7 perfecte dagen

Voor de reading challenge las ik het boek zeven perfecte dagen van Rosie Walsh. Tobias heeft dit boek op basis van de kaft uitgekozen.

Het verhaal:
Zeven perfecte dagen. En toen verdween hij. Een liefdesverhaal met een geheim in het hart

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zes dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jij…


Mijn mening

Ik dacht eigenlijk aan de achterkant dat het een soort chicklit was, maar ik vond het eigenlijk wel wat zwaar voor chicklit. Het was wel een mooi verhaal dat veel zware onderwerpen aansnijdt.

In het begin had ik wat moeite met de hak op de tak schrijfstijl; dan weer een brief, dan weer een stuk over de 7 dagen die ze samen hadden doorgebracht. Later in het verhaal stoorde dit me niet meer zo, omdat je er toch wel aan gewend raakt.

Ik geef 4 sterren omdat ik de ontknoping mooi vond en uiteindelijk waren er geen losse eindjes meer en bleek alles in het boek ook mooi aan te sluiten.

2 opmerkingen:

  1. Hallo, wat leuk dat je weer regelmatig blogt. Ik lees altijd graag bij je en ben zelfs ooit begonnen met textbroker door een blog van jou. Verder heb ik een beetje brutale vraag, heb jij nog een roamler invite? Ik ben helaas sinds kort werkloos en heb te veel vrije tijd en te weinig geld, vandaar...mijn mailadres is esmoreit@yahoo.com mocht je me kunnen helpen (en anders is het ook niet erg hoor!)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Op dit moment heb ik geen invites, maar als ik er weer een heb zla ik het laten weten, ok? :)

      Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)