zondag 15 september 2019

Disney +

Sinds een paar dagen is de video streamingsdienst Disney+ in Nederland. Tot 12 november kun je er gratis gebruik van maken. Vanaf 12 november gaat het €6,99 per maand kosten of €69,90 voor een heel jaar. Uiteraard hebben we gelijk een proefabonnement afgesloten, want we waren allebei erg nieuwsgierig naar het aanbod.

Via Disney+ kun je de volgende dingen bekijken:

  • Materiaal van Disney, waaronder natuurlijk de klassieke Disneyfilms, maar ook alle nieuwere animatiefilms
  • Films van Pixar
  • Films van Marvel
  • Star Wars
  • Materiaal van National Geographic
De komende weken gaan we sowieso proberen om zoveel mogelijk van de klassiekers met Tobias te kijken. Of we na de proefperiode Disney+ houden, dat weet ik nog niet. Ik wil eigenlijk niet voor twee diensten tegelijk betalen, aangezien je maar één ding tegelijk kan kijken. Maar ik weet niet of het aanbod voor volwassenen groot genoeg is om echt over te stappen op Disney+. Mijn eerste indruk is dat het toch vooral op kinderen gericht is. Al is het natuurlijk ook wel genieten om alle Disneytekenfilms weer eens te bekijken :)1 opmerking:

  1. Wij hebben het ook al draaien thuis. Zelf verwacht ik er niet zoveel naar te kijken maar pubers en man wel. In de toekomst zal het aanbod wel flink groeien omdat ze Fox overgenomen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)