vrijdag 20 september 2019

Proeftijd beëindigd

Vandaag is besloten dat ik niet meer ga werken voor het bedrijf waar ik begin deze maand ben begonnen. De klik was er uiteindelijk toch niet. Wel met de collega's, maar helaas niet tussen het bedrijf en mij. Ik gedij toch beter in een gestructureerde omgeving met veel duidelijkheid, terwijl bij het bedrijf meer werd verwacht dat je zelf alles uitzoekt, zonder dat er veel wordt uitgelegd wat de bedoeling is.

Ik vind het wel jammer, maar ik heb er wel weer wat van geleerd, namelijk dat ik echt wel op mijn gevoel mag vertrouwen tijdens een sollicitatiegesprek. Ik had destijds namelijk al het gevoel dat het misschien geen match was, maar heb hier niet voldoende naar geluisterd. Aan de andere kant: wie niet waagt, wie niet wint. Maargoed, dat dacht ik de vorige keer ook,dus deze keer wéér een bevestiging: beter naar mijn gevoel luisteren, want het klopt gewoon!

Hoe nu verder? Voorlopig ga ik eens kijken wat ik kan verdienen met freelance klussen voor dingen als Textbroker en dergelijke. Dit stond sowieso al op de planning, maar deze baan kwam toevallig op mijn pad. En is er nu dus ook weer vanaf. Maar wij redden ons sowieso wel. En dat is een lekker gevoel.

2 opmerkingen:

  1. Jammer, maar je hebt weer ergens een ervaring opgedaan, kan nooit kwaad. Er komt vast een keer iets voorbij dat goed bij je past.

    Groeten Gina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ervaring rijker die eigenlijk onbetaaldbaar is. Niet hoeven kiezen voor vastigheid, maar structuur. Als je daar gebleven was, werd je niet gelukkig.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)