dinsdag 24 september 2019

Snappcar belevenissen

We verhuren onze lease-auto nog steeds via Snappcar. Dit bevalt erg goed en is ook best leuk om te doen. Je komt elke keer weer nieuwe mensen tegen en veel van die mensen hebben interessante verhalen te vertellen of maken leuke dingen mee, waar wij dan op de zijlijn wat van meekrijgen. De auto wordt met veel wisselende redenen verhuurd. De ene keer wordt ie gehuurd door studenten die met een groepje naar het strand willen, de andere keer door een alleenstaande moeder die haar kind naar een auditie moet brengen, dan weer een vrouw die met haar softball-team naar een wedstrijd gaat.... Meestal gelukkig wel leuke redenen, dat is wel fijn.  

We hebben ook een aantal huurders die de auto op regelmatige basis huren, dat is erg prettig, want daardoor hebben we inmiddels eigenlijk nooit meer moeite om de auto twee keer per maand te verhuren. Sterker nog: het gebeurt zelfs wel eens dat we helaas nee moeten zeggen, omdat meerdere mensen de auto willen huren! Of natuurlijk omdat we hem zelf nodig hebben.

Hoe dan ook: dankzij Snappcar hebben we een hoop interessante mensen ontmoet. Vandaag is onze auto bijvoorbeeld verhuurd aan een vlogger die op Youtube filmpjes plaatst over verschillende auto's die hij dan een week uittest. Zijn eigen auto stond momenteel in de garage, dus heeft hij die van ons geleend. Hij vroeg nog of hij onze auto op zijn Instagram profiel mocht zetten en bood aan om er dan een link bij te zetten naar onze auto; wie weet levert het ons nog extra huur-verzoeken op, dat zou natuurlijk wel leuk zijn. 

5 opmerkingen:

 1. Wat klinkt dat allemaal leuk zeg! Op die manier is je auto verhuren op meerdere manieren goed om te doen, omdat het ook waardevolle ontmoetingen oplevert.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mag je van de leasemaatschappij je auto verhuren?
  Merel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik MOET hem zelfs verhuren 2 keer per maand. Dat is voorwaarde van mijn lease-contract

   Verwijderen
 3. Super leuk dat het verhuren zo goed gaat :-) alleen maar een compliment als mensen blijven terug komen!

  En het is super fijn dat jullie nu zelf ook de beschikking hebben over een auto!

  Ben stiekem wel benieuwd naar de vlogger haha! Als 34 jarige schijn ik aardig uit de boot te vallen met de "hoeveelheid" Youtubers die ik volg.
  Ben totaal niet van de normale TV, op Formule 1 na, hier meer YouTube en Netflix (en Disney+ nu haha)

  Wel een goed concept van leasen in combinatie met snappcar. Las laatst iets over keyless verhuren.
  Is dat bij jullie ook al mogelijk? of bieden ze dat nog niet aan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja,ik was er ook heel benieuwd naar maar hij heeft niks meer laten horen nadat ie de auto terug had gebracht. Hij zou me nog een link naar zijn vlog sturen, maar ik heb er niets meer van gehoord, wel jammer.

   Klopt, keyless is ook een mogelijkheid. Maar hier betaal je ook weer extra voor als huurder om het te installeren, dus zo lang het goed gaat zonder keyless vinden wij het zo ook wel goed.

   Verwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...