zondag 15 november 2020

Er kwam een piet langs

 Vandaag was al direct de sinterklaasviering bij Sanders werk. Dit is altijd heel vroeg, want hoe dichter bij Sinterklaas, hoe drukker het wordt op Sanders werk, vanwege festiviteiten als black friday, sinterklaas en kerstmis natuurlijk. Dus vieren ze het sinterklaasfeest meestal gelijk nadat Sinterklaas is aangekomen in Nederland.


Dit jaar ging het natuurlijk allemaal anders dan anders, want met 100 man + kinderen in een kleine ruimte Sinterklaas vieren, dat kan dit jaar niet. Maar toch hebben ze erg hun best gedaan om nog wat leuks te regelen voor de kinderen. En dat is zeker gelukt!


Een paar weken geleden hadden wij al aangegeven bij Sinterklaas welk cadeautje Tobias leuk zou vinden. Vannacht kregen we dus een bericht hoe laat dit cadeau ongeveer zou worden afgeleverd. Van tevoren konden we dan een filmpje kijken, waarin Sinterklaas een aantal Coolblue bezorgers tot nieuwe pieten "ridderde", zodat zij de pakjes bij de kinderen konden gaan bezorgen. Erg leuk bedacht!


Aan het eind van de middag stond er dus een bezorger met pietenmuts op bij ons op de stoep. Ik had het wel een beetje met hem te doen, want het was echt beestenweer vandaag! Hij was ook erg blij met de warme chocolademelk die Sander voor hem had gemaakt. En Tobias was helemaal blij met zijn cadeautje: raamstiften en een zakje kruidnootjes. 

1 opmerking:

  1. Ik vind het zo knap hoeveel creatieve oplossingen er zijn bedacht.
    Zelf heb ik er niets meer mee maar kan me goed voorstellen dat het best leuk zo anders is.
    ZO logisch dat Sint nu thuis werkt, zo makkelijk uit te leggen aan kindertjes

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...