zaterdag 5 juni 2021

Niet toegekomen aan bloggen

 De afgelopen week was het een beetje stil op de blog. Ik ben erg druk geweest.... Deze week is het inwerken begonnen. Gelukkig gaat dat tot nu toe allemaal erg goed. Ik heb uitleg gekregen over de computer-systemen die worden gebruikt. Volgende week ga ik twee middagen meelopen in de bibliotheek en de daadwerkelijke werkzaamheden uitvoeren waar ik voor ben aangenomen, dus ik ben benieuwd hoe dat gaat. 


Naast het inwerken ben ik ook een paar keer naar de sportschool geweest en hebben we een ring fit gekocht. Dit is een spelletje voor de Nintendo Switch waarbij je moet sporten. Onder andere op de plaats joggen, squatten en verschillende weerstandsoefeningen. Het klinkt misschien een beetje kinderachtig maar het is erg leuk en ook best intensief. Ik stond na een kwartiertje al aardig te zweten 😅


Daarnaast heb ik helaas momenteel ook weer even wat PMDD-gerelateerde gezondheidsproblemen; gedoe met medicatie en irritante bijwerkingen waardoor een Novasure behandeling nu toch opnieuw weer ter sprake lijkt te komen. Mijn lichaam is gewoon op wat hormonen betreft; de afgelopen jaren zoveel pillen en voorgeschreven gekregen om te kijken wat tegen PMDD helpt dat mijn lichaam nu volgens mij echt zoiets heeft van zoek het maar lekker uit. 


Maargoed, verder gaat het gelukkig best goed, dus we houden de moed erin wat betreft de hormonen 💚

2 opmerkingen:

  1. Ik kan me voorstellen dat je dan niet zoveel tijd hebt voor je blog. Fijn dat het inwerken goed verloopt!

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...