zaterdag 12 juni 2021

Toch op kamp

 Sommige van jullie hadden het al voorspelt: Tobias heeft zich toch bedacht en wil nu wel mee op kamp. Ik heb hem vandaag echt opgegeven. Het kamp is in de eerste week van de zomervakantie, dus in ons geval over ongeveer een maand. 


Ik vind het enorm spannend en ik zal eerlijke zegen: ik zal blij zijn als het achter de rug is. 😅Maar tegelijkertijd vind ik het ook heel erg leuk voor Tobias dat hij toch meegaat. Ik denk en hoop dat hij het enorm leuk gaat hebben en met allerlei leuke verhalen thuiskomt. 


Wat wordt ie dan opeens groot! 



3 opmerkingen:

  1. Super leuk (en spannend ;) ) voor Tobias. Ik snap dat het voor ouders ook wel een 'dingetje' is. Maar denk aan 'onze' afspraak, niet stiekem gaan kijken! Contact met de leiding is uiteraard oké, maar langs gaan is uit den boze! Misschien ook, als je daar een geruster gevoel van krijgt, al van te voren even met de leiding afstemmen over contact momenten. Een beetje leiding heeft best begrip voor ouders die deze stap ook voor het eerst zetten.
    Straks is hij, en jij minimaal evenveel (wennen ;) ), trots dat hij mee is gegaan op kamp.

    Groetjes Lily

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zelf met Sander ook lekker een paar dagen weggaan, niets zo hinderlijk als ouders die 'toevallig in de buurt waren en langskomen want niet alleen hun kind heeft er last van maar de andere heimwee klanten ook. En je hele planning van de dag ligt dan weer door elkaar. Ouders zijn bij ons dus niet welkom anders dan bij brengen en halen. Wij hebben jeugd mee van 6 tot 18.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Spannend inderdaad. Het ligt heel erg aan het kind of het wat is, is mijn ervaring. Mijn oudste dochter moesten we de eerste avond al ophalen... Voor haar bleek het niets te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)