maandag 27 september 2021

Jubileum: 10 jaar bloggen

 Vandaag bedacht ik me opeens dat ik 10 jaar geleden in September ben begonnen met bloggen! Om precies te zijn op 11 september. Ik heb er die dag niet aan gedacht dat het zo ver was, maar vandaag dus opeens wel. 


Wat hebben we veel geschreven over alles wat we meemaakten. Het afgelopen jaar schreef ik even wat minder, maar wat ik heb geschreven (in alle 10 de jaren!) heb ik met veel plezier geschreven. En soms met een traan, want ik vind het ook fijn om de dingen te delen die soms wat minder goed gaan. 


Het allerleukste wat ik heb meegemaakt in die 10 jaar was toen ik me op een gegeven moment erg moe en misselijk voelde en van meerdere meelezers de vraag kreeg of ik misschien zwanger kon zijn. Op basis van die vragen heb ik er maar eens een testje tegenaan gegooid. Vervolgens veel te vroeg (5 weken zwanger!) heel enthousiast een blog gepost en daarna pas bedacht dat het misschien wel leuker was om het eerst aan mijn familie te vertellen. 😹


Een hele tijd is mijn blog een soort dagboek geweest, waar ik ook een hele tijd bijna dagelijks in heb geschreven. De laatste tijd ben ik wat meer actief op Twitter en daardoor blog ik iets minder vaak. Maar wellicht dat ik het in de toekomst ook weer wat actiever ga oppakken, want het blijft leuk. Ik vind het ook super om via Google te zoeken en op die manier oude blogs terug te vinden. Sommige herinner ik me dan niet eens meer dat ik heb geschreven. En soms kan ik me er ook helemaal niet meer in vinden. Maar dat is dan ook wel weer grappig. 


Ik ben wel benieuwd of er nog mensen zijn die al vanaf het begin af aan meelezen? Of hoe lang lezen jullie onze blog al (ongeveer)? 

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je jubileum
  Ik denk dat ik meelees vanaf dat Tobias 1 jaar was. Kan me herinneren dat het je ergerde dat iemand had gezecht dat hij zo'n lekkere dikkop was, je was noal beledigd geloof ik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ik ben benieuwd wie dat dan had gezegd. Mijn schoonmoeder noemde Tobias vroeger inderdaad wel dikkop, vond ik geen leuke bijnaam. Maar mijn buurvrouw kwam ook een keer met een verhaal over bolhoofdige kinderen, en dat vond ik ook heel raar.

   Verwijderen
 2. Wat leuk zeg, zo lang al! Ik denk dat ik vanaf het begin meelees. Ik herinner me een post over trouwringen van hout, als ik het goed heb!
  Groetjes Maggie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, klopt, daar hebben we destijds inderdaad naar gekeken, uit oogpunt van duurzaamheid. Uiteindelijk hebben we gekozen voor zilveren ringen gemaakt van gerecycled zilver, overigens :)

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd! Ook ik zit bijna op 10 jaar bloggen inmiddels….. Hoe lang ik met jou meelees heb ik echter geen weet van, ik denk al behoorlijk lang in ieder geval ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met je blog jublileum!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met het jubileum! Ik lees al mee toen jullie je bruiloft aan het plannen waren. Ik herinner me oa een blogje waarin je schreef over het soort trouwringen jullie graag wilden (duurzaam en natuurlijk) :) Zijn jullie nog steeds blij met jullie ringen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat jullie gingen trouwen kan ik me nog echt herinneren. Of ik daarvoor al las kan ik niet zeggen, maar jouw jurk weet ik nog heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)