zondag 24 oktober 2021

Onze vakantie in CenterParcs

 We zijn sinds vrijdag weer terug van een vakantie bij Centerparcs Eemhof. Eigenlijk zouden we in de zomervakantie naar Duitsland gaan, maar door het corona-gedoe hebben we het uiteindelijk omgezet naar een vakantie in Nederland.


Helaas begon de vakantie niet zo leuk; 's middags werden we door school gebeld of we Tobias op wilden halen, omdat hij buikpijn had. Thuis hing hij veel op de bank, maar het leek toch wel redelijk te gaan. Alleen werd hij eenmaal onderweg naar Centerparcs steeds zieker. Vlak voor we er waren begon het overgeven. Hij heeft de eerste twee dagen buikgriep gehad. Daarna ging het gelukkig beter. 


We zijn eigenlijk maar 1 keer van het park af geweest om naar een kattencafé in Almere te gaan. Hier hebben we lekker geluncht en Tobias heeft lekker met de katten gespeeld. De rest van de vakantie hebben we allerlei dingen in het park gedaan: veel gezwommen, muurklimmen, spelletjes spelen in de spelletjeshal enz. 


Het was een leuke vakantie, maar echt tot rust komen was er niet bij 😉 Maar komende week hoef ik maar 1 keer te werken, dus ik ga de komende dagen eens even lekker bijkomen op mijn eigen bank en lekker genieten van mijn eigen huis. 

1 opmerking:

  1. Jammer dat je niet tot rust kon komen in de vakantie. Nu dan inderdaad thuis maar bijkomen : )

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)