donderdag 12 januari 2023

Ben ik weer!!

 Zo daar ben ik weer. Allemaal nog de beste wensen voor het “nieuwe” jaar - ik weet het, het is een beetje aan de late kant!!


Inmiddels begint het een beetje ongeloofwaardig te worden als ik zeg dat ik vaker ga schrijven, maar de intentie is er wel! Maar er gebeurt veel en tegelijkertijd juist heel weinig. Bij ben druk bezig met mijn leven anders indelen mbt autisme en dat kost veel energie en is soms best confronterend. 


De Corona periode heeft me ergens goed gedaan qua rust en regelmaat, maar tegelijkertijd vind ik het lastig om nu weer terug te komen in het ritme en de verwachtingen nadat de meeste maatregelen zijn opgeheven. Ik ben hierin erg zoekend wat goed voor mij werkt. Veel dingen die voor Corona gewoon waren voelen nu veel vermoeiender helaas. 


Ik hoop dat jullie het leuk vinden om wat meer in deze zoektocht meegenomen te worden 🥰

3 opmerkingen:

  1. Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. Bijzonder hoe corona het leven toch voorgoed heeft veranderd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jullie ook nog de beste wensen. Je zit bij mijn favorieten en ik miste je al een poosje. Hoop af en toe weer wat van je te lezen , groet vanaf de andere kant van de "scheidingsweg". Lidy

    BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)