maandag 18 januari 2016

Vandaag kennen wij elkaar 5 jaar!

Grappig, gister schreef Bespaarbalans ook over hoe ze haar man heeft leren kennen.... Puur toevallig hebben Sander en ik elkaar 13 jaar en één dag later leren kennen... Dit blogje stond dus al wat langer ingepland, hoor ;)

Vandaag is het 5 jaar geleden dat Sander en ik elkaar voor het eerst hebben ontmoet. We waren op dat moment al een poosje met elkaar aan het chatten via een dating site, maar hadden elkaar tot dat moment nog niet in levende lijve gezien.

Het was een spontane actie om Sander mee te vragen op 'date'. Ik had een etentje geregeld met een groep kennisjes via Funky Fish, een christelijke dating- en community site. Een aantal van deze groep hadden op het laatste moment afgezegd en dus had ik nog wat vrije plekken over. En aangezien ik inmiddels enorm benieuwd was of Sander en ik in het echt ook zo´n klik zouden hebben, besloot ik om hem mee te vragen. Zo konden we elkaar rustig leren kennen zonder dat het direct een officiele date was. Dit vond ik wel fijn.

Uiteindelijk hadden we een erg gezellige avond, al vond ik het wel lastig om te peilen of Sander dat ook vond. Later hoorde ik dat Sander direct vlinders in zijn buik had en had geprobeerd om indruk op me te maken door een hele groene peper op te eten! En ik had het niet eens in de gaten..... Arme Sander ;)

Er volgden nog een aantal dates, maar echt soepel liep het nog niet. Beide wilden we niet te happig overkomen dus we bleven een beetje om de hete brei heendraaien. Gelukkig is dit uiteindelijk wel goed gekomen. En inmiddels weet ik wel het bij Sander stukken beter werkt om gewoon duidelijk te zijn, want hints begrijpen daar doet ie niet aan ;)

Onze eerste foto samen <3


6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met jullie vijf jaar samen en nog een heleboel gelukkige jaren samen erbij!
  Wij zijn volgende maand 29 jaar getrouwd en al 33 jaar samen. Ik was 16 toen manlief en ik elkaar via vrienden leerden kennen op de kermis in ons dorp :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van! Overigens, het blogje waar je naar verwijst - waarvoor dank - is geschreven door haar man ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd. Love monday in plaats van blue monday, das een stuk gezelliger ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! En hints niet begrijpen is volgens mij echt typisch mannelijk. En ze toch blijven geven typisch vrouwelijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk :D
  Ennuh ... Hints begrijpen, daar doet die van mij ook niet aan ;-) Gelukkig wist ik dat al toen we gingen daten. Andersom deed hij er ook niet aan trouwens, zo mistten we de trein omdat hij te lang onder de douche had gestaan, want hij wou zo graag een goede indruk maken ... =P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is grappig! Wij kenden elkaar gisteren 12 jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...