donderdag 22 september 2011

American Rockstar gaat op Rehab...

Sinds een paar dagen zijn Sander, ik én mijn haartjes ontzettend in ons hummetje. Afgelopen zaterdag hebben we namelijk een geweldige winkel in het centrum van Rotterdam (her)ontdekt: Lush.

Lush is een Engels bedrijf met een aantal vestigingen in Nederland. Ze verkopen cosmetica en verzorgingsproducten op natuurbasis, met namen als American cream, Rockstar zeep en Rehab shampoo. De producten worden gemaakt met zo min mogelijk conserveringsmiddelen, chemische troep én verpakkingsmateriaal. Dit laatste was voor mij vooral een reden om hier weer eens een kijkje te gaan nemen.

Sander en ik hebben flink wat ingeslagen; shampoo, een enorme fles conditioner en een paar zeepjes. Sindsdien is mijn haar weer een stuk blijer dan het ervoor was. Bovendien blijft het na het wassen de hele dag heerlijk ruiken naar vanille met een vleugje aardbeien. Daar is Sander dan weer helemaal blij mee.

En ik? Ik ben blij dat ik een winkel heb gevonden waar ik het plastic verpakkingsmateriaal gewoon mag inleveren, waarna het weer wordt hergebruikt. En als je 5 potjes inlevert, krijg je nog een gratis gezichtsmaskertje ook!

Dus wij zeggen: vereer Lush ook eens met een bezoekje! Je haar, je vriendje én het milieu zullen je dankbaar zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)