vrijdag 23 september 2011

Daantje zoekt boer...

Sander en ik hebben vandaag de knoop doorgehakt en besloten dat we voortaan gebruik gaan maken van een biologisch groentepakket, dat we wekelijks kunnen ophalen bij ons in de buurt.

Dit betekent dat onze groentes voortaan van Boerderij Landzicht uit Strijen zullen komen. En dat we voortaan elke week verrast worden over welke groentes we die week weer zullen gaan eten. Het zal in elk geval gegarandeerd seizoensgroente zijn. En onze CO2 voetafdruk wordt kleiner, omdat al onze groentes maar 30 kilometer hoeven te worden vervoerd.

Het is fijn dat we de groentes heel dichtbij kunnen ophalen! Er zijn namelijk maar twee ophaalpunten in onze stad, maar het dichtstbijzijnde ophaalpunt zit voor ons maar op vijf minuutjes lopen. Dat is dus boffen.

Ik hoop op een veel paprika's en Sander hoopt vooral veel gekke groentes die we normaal niet snel zouden klaarmaken. Hij vergeet voor het gemak even dat ík degene ben die het meeste kookt.  Hopelijk wordt dit een motivatie voor hem om meer te gaan koken. ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...