zaterdag 14 januari 2012

partner van het jaar geworden...

Gisteravond zijn Sander en ik naar een personeelsuitje geweest van zijn werk. We zijn in Amsterdam met een boot door de havens gegaan. Het was erg gezellig en vooral ook leuk om Sanders collega's eens in het echt te zien. Nu heb ik een beetje een beeld bij zijn collega's en weet ik wat beter over wie hij het heeft als ie over zijn werk praat.

Ik heb zelfs nog een prijsje gewonnen. Namelijk de 'partner van het jaar' prijs. Dat is omdat ik had meegedacht over een campagne van Sanders werk, namelijk door een lijst met tips te maken. Die gaan mogelijk gebruikt worden voor een nieuwsbrief. Jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik flink misbruik ga maken van deze prijs... als Sander vervelend doet zal ik zijn baas eens bellen en vertellen dat Sander niet lief doet tegen de partner van het jaar ;) haha!!

Het voelde wel een beetje gek om door die prijs even zo in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ik ben zelf niet zo iemand die in nieuwe groepen zo snel op de voorgrond zal treden, dus dit voelde wel een beetje eng. Maar aan de andere kant had ik daarna ook wel van alle kanten een praatje, waardoor ik een hoop collega's even heb gesproken. Dat was dan wel weer erg leuk!

Hebben jullie wel eens personeelsuitjes (van partners)? En vinden jullie dat leuk? 

3 opmerkingen:

 1. Wat leuk zeg!! Mijn vriend heeft zelden iets en als er iets is, gaat hij meestal niet, dus ja, dan ga ik ook niet. Ik zou het best eens leuk vinden, dan zie je ook gezichten bij namen die je vaak hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja leuk zo'n avond, we hebben dat meestal aan het eind van het jaar bij een bedrijf waar Hans voor rijdt dit.
  afgelopen december was het in Delta hotel, het eten vond ik niet zo lekker maar de avond des te gezelliger, veel dansen en de eigenaren van dat bedrijf zijn Schots dus veel Engels praten. Elk jaar zegt de eigenaar weer, hoop jullie dit jaar een keer eerder te zien en niet pas weer in december :) . De eigenaresse zei wat kan jij lekker dansen.

  Nu ben ik daar zelf niet zo zeker van maar vind het wel leuk om te doen dus ik leef me vaak nogal uit..Omdat ik ze maar een keer per jaar zie haha.

  Mijn vriendin vierde de dag erna haar 50e verjaardag en had mij gevraagd om blaadjes uit te delen waar men op kon schrijven hoelang en waarvan ze mijn vriendin kenden....
  Heel eng om te doen want ik moest naar elke tafel toe brrrrrrrr zelfde gevoel van getver maar daarna had ik wel een praatje met veel mensen ....Het zweet stond in mijn bilnaad..

  Ik straal het ook niet uit dat ik verlegen ben maar ik hou niet van in de belangstelling staan maar achteraf valt het vaak mee.

  Het gevoel dat je had herken ik dus wel

  Fijne zondag ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zo'n avondje en zo'n prijs.
  Wij gaan al een tijdje niet meer naar de personeelsfeestjes van manlief's werk.
  Daar wordt altijd zoveel gezop.....
  Wij hebben 1 x per jaar een feestje van mijn werk en daar gaat manlief wel gezellig mee naar toe.
  Daar gaat het er een stuk gemoedelijker aan toe;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)