maandag 9 januari 2012

weekmenu week 2

Ik schrijf het weekmenu deze week eens wat vroeger. Ik voel me namelijk nogal 'uitgeperst'; een beter woord kan ik er even niet voor verzinnen. We hebben vorige week te horen gekregen dat Sanders opa niet meer beter wordt, namelijk. Dit is voor ons allebei moeilijk. Ik vind het zelf niet alleen moeilijk om te zien dat Sander zo'n pijn heeft, maar het brengt ook allerlei onverwerkte gevoelens rondom het afscheid nemen en overlijden van mijn eigen oma in mij naar boven. Ik heb toen een heel zware periode gehad waarin een hoop dingen zijn gebeurd. Misschien later meer hierover, maar misschien ook niet.... Voor nu in elk geval het weekmenu :)


Woensdag
Pasta met champignons.

Donderdag
Ovenschotel met pompoen en zuurkool

Vrijdag
Uit eten met Sanders werk

Zaterdag
Courgettesoep met prei - een keertje op zaterdag ipv zondag.

Zondag
Uit eten met mijn ouders

Maandag
Wedges met shoarma van vegareepjes en zelfgemaakte knoflooksaus.

Dinsdag
Pindasoep met taugé. Deze gebruiken we dan als ‘Joker’; een escape-mogelijkheid voor als we een keertje écht geen soep kunnen maken. Bijvoorbeeld omdat we een weekje in Friesland zijn of iets dergelijks. Bovendien komt de taugé dan ook eens op en hoeven we het niet weg te gooien. :)

6 opmerkingen:

 1. Wat een verschrikkelijk nieuws, heel veel sterkte toegewenst. Ik hoop dat jullie wel wat steun aan elkaar kunnen hebben, dat maakt het allemaal misschien niet minder erg, maar vaak wel wat draaglijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte voor jullie allebei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een naar nieuws! Heel veel sterkte de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pompoen met zuurkool... dat klinkt lekker! :)

  Leuk, een vegetarisch blog :)

  Groetjes,
  Thee Onderweg

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...