zondag 26 februari 2012

PMS-taart... Mjammie

Vandaag, net op de valreep van deze maand, een taart gebakken. Zijn we toch nog 'on track' met ons doel om 12 taarten te gaan bakken in een jaar tijd. En deze taart is echt heeeerrrlijk!! Alleen wel een enorme calorie-bom! Er zitten namelijk 6 repen chocolade in. Heerlijk als je PMS hebt, maar iets minder voor de lijn....

Maar na het snoepen ben ik gelijk gaan hardlopen, dus hopelijk heb ik daarmee de schade een beetje beperkt.... Wat we met de rest van de taart gaan doen, dat weten we nog niet... Waarschijnlijk weggeven aan collega's ofzo ;)

Volgende maand kunnen we gelukkig een taart bakken met een goede reden; dan viert mijn vader zijn verjaardag. Dan krijgt ie een mooie taart van ons cadeau :)

Hebben jullie dat ook wel eens, dat je zin hebt om iets te bakken, maar eigenlijk niemand om het op te eten?

8 opmerkingen:

 1. wat ziet die taart er verrukelijk uit zeg! Zal wel heerlijk smaken. En nee daar hebben wij geen last van wat we maken gaat altijd op...stelletje vreetzakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die taart ziet er allereerst perfect uit! Ik geloof dat ie vast ook zo lekker smaakt.
  Ik woon alleen, dus ja, ik ken het probleem dat je soms niemand hebt om het op te eten. Gelukkig heb ik willige familie, vrienden en collega's ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat ziet die er lekker uit! Wat jammer dat Rotterdam niet om de hoek is, want dan kwam ik een stukje halen ;-)
  Toen wij nog met z'n tweetjes waren bakte ik niet zo veel, want inderdaad: een hele taart met z'n tweeen opeten is wat veel. Nu de kids wat groter worden, en wat meer lusten, is ie zo op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. :-) het ziete r verrukkelijk uit, en nee dat probleem heb ik hier met 4 kinderen in huis niet ;-) dat niemand t op wil eten)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Ha, ik denk dat ik m herken. Nigella's Nutella taart? Hier is t ook zo op. Met drie kids en ik kan er dan ook niet van af blijven. Kan t hebben zeggen ze.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee hoor ;) Het is een wittechocoladebrownie met macadamianoten erop :) Maar waarschlijk wél even lekker als die nutella taart

   Verwijderen
 6. Hij ziet er lekker uit! Ik heb dat probleem niet, vriendlief is een echte veelvraat, maar ik ga daar niet altijd om bakken, want hij is hartstikke druk bezig met sporten en ik wil zijn harde werken daarin niet te veel ondermijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bak bijna nooit. Terwijl ik het wel leuk vind. De reden is dat we eigenlijk ook nooit iets van koekjes eten ofzo. Dus alles wat ik bak en daarna eet, zou extra zijn. En daarmee zou ik mijn sportschoolinspanningen om zeep helpen. Vin'k zonde.

  Ik ben alleen als we visite krijgen of als we ergens naartoe gaan en ik dan iets kan meenemen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...