vrijdag 10 februari 2012

the simple life

Gistermiddag is Sanders opa overleden. Achter de schermen moeten een hoop dingen geregeld worden door Sanders vader en oom; wij weten nog niet hoe de komende dagen eruit gaan zien. Vanmiddag had ik vrij genomen omdat er even sprake van was dat we ergens heen zouden gaan, maar dat bleek toch niet het geval te zijn.

Uiteindelijk zijn we maar gaan wandelen in het bos. Daar waren we al weken niet meer geweest... Het was ontzettend fijn. We hebben goed kunnen praten over onze gevoelens rondom Sanders opa en we hebben er ook van genoten om even eruit te zijn.

Onderweg zagen we een klein wak waar een stuk of 30 meerkoeten in en bij zaten. Toen opeens liepen ze allemaal weg en gingen lekker scharrelen op het naastgelegen weiland. Heel apart om te zien, maar ook zeker om te horen. Al die kleine meerkoetenvoetjes over het knerpende sneeuw en ijs maakten nog een hoop geluid bij elkaar!

Dit soort dingen zijn eigenlijk onbetaalbaar... Een goed gesprek, mooie natuur en gewoon fijn samen zijn :) Wat maken we het onszelf en elkaar toch soms lastig met allerlei uitstapjes naar verweggistan.... Voorlopig blijven we gewoon lekker thuis, genieten van ons huisje, het bos en hopelijk binnenkort ook weer van het dakterras...

12 opmerkingen:

 1. Gecondoleerd. Maar er is al iets moois uit voortgekomen, jullie fijne manier van elkaar opvangen en het waarderen van wat je hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Verdrietig van Sanders opa. Sterkte met het verlies en met al die moeilijke dingen regelen.

  Maar je hebt gelijk. Alle mooie dingen zijn al om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte in deze moeilijke dagen!
  Fijn dat jullie elkaar zo goed aanvoelen in deze dagen.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gecondoleerd, maar toch fijn om te zien dat er hierdoor ook weer nieuwe mooie momenten ontstaan. Blijf lekker genieten van die kleine onbetaalbare momentjes! :)

  (Trouwens, ik zie dat ik precies dezelfde achtergrond heb als jij - oeps!- Vind jij dat erg? Want anders verander ik 'm gewoon!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte deze dagen, wat fijn dat je juist nu even tijd had met elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gecondoleerd. Fijn dat jullie op deze manier wel even tijd voor elkaar hadden. Sterkte de komende dagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte voor jullie twee in deze moeilijke dagen. Fijn als je troost en begrip bij elkaar kunt vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gecondoleerd. Hoe verdrietig het ook is, soms zie je op dat soort momenten waar het werkelijk om draait. Fijn dat jullie elkaar zo goed kunnen steunen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi hoe jullie met de situatie omgaan.
  Sterkte en geniet ervan, voor zover :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gecondoleerd.sterkte de komende dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gecondoleerd. Wandelen is altijd fijn op zulke momenten! Behalve nu het zo glad is dan. Ik heb eens met mijn vader gewandeld, we moesten er allebei echt even uit, het was alleen zo glad dat we allebei minstens een keer zijn gevallen... Dus als je er nog eens uit gaat de komende dagen, wees voorzichtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gecondoleerd. Wat fijn dat verdriet er mag zijn, maar ook het plezier in kleine dingen.

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...