dinsdag 14 februari 2012

valentijnsdag vs echte liefde

Vandaag is het Valentijnsdag. Vroeger voor mij een heel speciale dag waar ik altijd hoge verwachtingen bij had. Maar dit jaar voelt het toch wat anders. Het klinkt misschien heel klef, maar Sander laat elke dag al zien hoeveel hij van me houdt. Hij neemt regelmatig een bosje bloemen voor me mee en vertelt het me elke dag. Dus ik hoef dit jaar niet tot Valentijnsdag te wachten om zekerheid te hebben dat mijn 'Valentijn'  van mij houdt.

Een stukje uit dit liedje omschrijft heel mooi hou ik mijn voel over Sander:

Jij schijnt als de zon
ik licht als de maan
we hebben elkaar nodig
Want we vullen elkaar aan
Jou sterkte is mijn zwakte
Mijn zwakte is jou kracht
En ik ben dankbaar dat ik vandaag ooit jou trouwen mag

Kom pak mijn hand en zeg ja tegen mijn liefde
Ga met me mee ik zal jou koesteren als een schat
Over bergen en door dalen
Ik wil met jou verdwalen
Ik laat jou nooit meer los


* zucht zwijmel * Zijn jullie ook zo gek op jullie man/vrouw/partner?

7 opmerkingen:

 1. Wij hebben vandaag het meest duidelijke ding wat onze liefde gebracht heeft. Wat echt per ongeluk ging, maar wel heel toepasselijk is.
  Maar we doen niet zo aan kadootjes of iets extra's. Die komen soms toch wel voorbij. Daar hoeft het geen Valentijnsdag voor te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi!! Ik had vroeger ook hele verwachtingen bij Valentijnsdag, maar eigenlijk vind ik het nu maar vaak wat commercieel en geforceerd. Als het allemaal op die dag moet, dan is het toch ook niet zoveel waard?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier 2 niet romantische typetjes..
  Wij zijn niet van de bloemetjes en bonbonnetjes, maar meer van de speelse grapjes en flauwe sms-jes. Daar varen we wel bij.
  Als hij ineens heel romantisch zou gaan doen ???? Ik weet niet eens of ik dat leuk zou vinden....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hmmm, leuk initiatief, ik plaats het 'lied' op mijn trouwkaart straks op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb geen man/vrouw/partner :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaaaaa!!! <3 Hij is mijn vriend, mijn lover en mijn partner! Heerlijk! Wij maken altijd van Valentijn ook iets speciaals, want wij houden 365 (dit jaar 366 :) ) dagen per jaar van elkaar. Dus doen we niet zogenaamd-tegen-de-stroom-in niets op deze dag. Maar gewoon iets leuks. Het is een feestdag en ieder viert die zoals ze dat zelf willen vind ik altijd. Ik vier liever kerst niet en Valentijn wel! Want Kerst is pas commercieel!!

  Ik kreeg een ontbijtje op bed en een lief kaartje waar mijn lief met oudste dochter (3 jaar) hartjes op had getekend en ingekleurd! <3<3<3 Heerlijk!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)