zaterdag 3 maart 2012

de avonturen van cheesecake en cappucino - deel 2

We hebben alweer veel te lang niks over de konijntjes geschreven!! Dus vandaar even een update. Cheesecake en Cappucino maken het gelukkig goed. De laatste tijd zijn ze weinig uit de kooi geweest; omdat ze groter werden springen ze makkelijk over barricades heen en moet je ze dus heeeel goed in de gaten houden. Daar hebben we niet altijd de tijd voor, helaas...

Vandaag zijn ze op uitstapje geweest naar de dierenwinkel, waar hun nageltjes zijn geknipt. Cheesecake vond het een beetje eng (misschien had ie de operatie nog in zijn hoofd zitten) en Cappucino liet zich heel lief knippen zonder tegen te spartelen. Da's ook weer achter de rug!

Omdat ze zo lief waren geweest hebben we ze daarna even lekker in de woonkamer rond laten hupsen. Grappig genoeg gingen ze direct allebei in de kast bij onze koffiemolen liggen. Cappucino wist in dit kleine hoekje zelfs in slaap te vallen! Wat een fotogenieke konijntjes hebben we toch... :)

4 opmerkingen:

 1. Wat een schatjes! Ik knipte vroeger zelf nagels van de konijnen / cavia's en ik ben toch geen held.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een poepies! Van een beest dat Cappucino heet is het natuurlijk niet raar dat ie naast een koffiemolen (mooie ouderwetse trouwens) wil liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een poepies zeg! Blijven ze ook zo klein? Wij hebben ook dwergjes, maar het lijkt of die wel wat groter zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je ook cappucino heet moet je wel hè ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...