donderdag 8 maart 2012

internetverslaving

De laatste dagen valt het me weer lastig om me aan de 2 uurtjes internet te houden. Het is me tot nu toe wel gelukt, maar met moeite. De reden? Ik heb een geweldige website gevonden waar ik echt uren op kan vertoeven. Vorige week schreef ik er al over op onze andere blog. Het gaat namelijk om de website off beat bride. Deze website gaat in zijn geheel over 'dwarse bruidjes'. Bruiden die ervoor kiezen om al het eten vegetarisch te laten zijn, bruiden die in het pimpelpaars trouwen, bruiden die hun haar rood verven, bruiden die zelf een gekleurde jurk hebben en bruidsmeisjes met witte jurken... Er komt vanalles voorbij...

En ik word daar om de een of andere reden zó vrolijk van :) Allemaal leuke, aparte, individuele mensen die hun hart volgen :)

En opeens voel ik me ook een stuk steviger staan in de 'stomme'  keuzes die Sander en ik maken. Ook onze bruiloft zal een unieke expressie van onze liefde voor elkaar worden, en niet een standaard bruiloft.

Welke websites kunnen jullie uren op rondkijken?

4 opmerkingen:

 1. Stomme keuzes bestaan niet bij een bruiloft vind ik. Als alles loopt zoals het graag wilde, dan is er niks aan de hand.
  Maar ik ben ook wel zo'n eigenwijs, mocht ik ooit trouwen. Een witte jurk is niet aan mij besteed, dus zou het al snel een gekkere kleur worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie bruiloft is JULLIE dag, dus vooral zo doen als je het zelf wilt en zoals jullie het het beste uitkomt. En je vooral niets aantrekken van wat 'hoort'!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Wij hadden het ook niet zoals normaal. Ik heb het alleen al verteld geloof ik. Was hartstikke leuk, lekker boeiend dat sommige mensen het vreemd vinden. Wanneer doe je het wel goed? Nooit toch. Gewoon doen wat jij wilt en er gelukkig mee zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij hadden 2 dagen feest!! De eerste tot 21 uur, met kinderen erbij (jongste was toen 3), taart en een etentje en de tweede dag alleen een feest 's avonds, rustig tot 21 uur, daarna mocht iedereen die niet van feesten hield naar huis (en mijn ouders namen de kids mee) en toen hadden we een feest met drank en lawaai...
  Heel relaxed, geen huwelijksstress gehad, behalve die halve minuut voor mijn "Ja-woord", toen dacht ik dat ik zou gaan hyperventileren..LOL

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...