vrijdag 2 maart 2012

#wijvenweek

Via ma vie en vert werd ik gewezen op een leuk Belgisch initiatief. Nu kom ik niet uit Belgie, maar ik doe gewoon vrolijk mee… wie weet komt het wel naar Nederland toe overwaaien.

Volgende week is het ‘wijvenweek’. Korte omschrijving vanaf de website:

 Het idee ontstond toen na het bekendmaken van de uitslagen van de belgian blog awards werd opgemerkt dat het alweer allemaal wijvenblogs waren. Nogal wat van die wijven vonden dat het meeviel, dat wijvengehalte van hun blog, en beslisten om eens een week lang te tonen hoe ver ze konden gaan, in dat roze, en bloggen over wijvendingen. Wijvenweek was geboren en de vrouwelijkste week ooit in blogland werd zo'n succes, met meer dan honderd deelnemende blogs, dat we het gewoon nog eens opnieuw doen.
Omdat we niet gewoon nog meer van hetzelfde wilden, zochten we naar een thema dit keer, en we kwamen al brainstormend (bij een glas witte wijn en tussen gesprekken over onze nieuwe nagellak en onze koters door, dat zal u niet verbazen) uit bij "maskers af".

In ruil voor jullie welwillende deelname zorgen wij ook dit keer opnieuw voor dagthema's en inspiratie, en een website waarop alle links en posts verzameld worden.

Haal dus uw make-up van onder het stof, steekt misschien uw haar op en koopt uzelf een schone bloemekee en een nieuw paar killer heels, want vrouwelijker dan dit wordt de blogosfeer niet.

Klinkt leuk, toch? Dus van 12 maart tot 19 maart is de blog even verboden terrein voor Sander… want dan is het wijvenweek ;)

6 opmerkingen:

 1. Oei, de link klopt niet :-) Het is dus gedachtesprongetjes.blogspot.com :-) Ik wilde mavieenvert.blogspot.com gebruiken, maar die was dus al ingenomen door iemand ;-) In het begin had ik een ondertitel, "gedachtesprongetjes van..." (het vervolg weet ik al niet meer), daarom dus...

  Leuk dat je ook meedoet! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. alleen jammer dat het niet op 8 maart internationale vrouwendag valt, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een prachtig initiatief. Gewoon voor de lol en het leuke leven. Ik vind het wel een leuk plan. Ik heb volgende week echt veel 'wijvendingen' te doen. Lijkt me grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer dat de Huishoudbeurs al afgelopen is

  BeantwoordenVerwijderen

Alleen aardige, opbouwende, positieve reacties zullen worden geplaatst. Over niet geplaatste reacties wordt niet gecorrespondeerd ;)